Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vrtnica23
ROSI64 napisal/-a:RUTAR KATJA 41 krogov 79,376 km v času 7:58:28 pov. 6:01 min/km
KADUNC DAVID 50 krogov 96,8 km v času 8:13:27 pov. 5:05 min/km

:clap: in :cast:
Čestitke tudi ostalim!
vrtnica23 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:RUTAR KATJA 41 krogov 79,376 km v času 7:58:28 pov. 6:01 min/km
KADUNC DAVID 50 krogov 96,8 km v času 8:13:27 pov. 5:05 min/km

:clap: in :cast:
Čestitke tudi ostalim!

Se strinjam! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sukar napisal/-a: ... NAMREČ POZABIL SEM MODER PULOVAR S KAPUCO PA ŠE DARILO JE BIL blizu paviljona ki so ga imeli postavljnei TF ultra na neki mizici, če ga je kdo vzel po pomoti naj mi prosim javi na 041667484 Marjan, hvala

Po pomoti pa res ne, pač pa namerno. So ga nameravali eni iz SpartaBande tam pustit, pa sem rekel, če je od koga od naših in ga pustimo tam, ga več ne bo, najmanj, kar bo, bo romal v smeti. In tako, ker sem bil pobudnik, sem ga moral jaz vzet domov, ko smo vse pospravili. Še nisem uspel poizvedovat čigav bi lahko bil, pa tole preberem. Če je tapravi, ga dobiš ... kdaj, pa ne vem
:rol:
Slika
Uporabniški avatar
 Sukar
o lejga fanta :D Ja Zdravko hvala za skrb se bomo že kje vidl če boš hodil pa kaj mimo barja me pa zvrcen pa pridem pa še kakšen pir zvrnemo :drink ,se porajtamo
Uporabniški avatar
 Tilcara
Formaraton v znamenju trmastih 8 za Sladkih6 :clap: Fenomenalna ekipa, v slogu psiholoških predpriprav :rol: , prijetnega druženja, sladkiša in skupnega zmagoslavja :clap:

To je tek, pri katerem si nehote nabiraš višince, ne da bi dobil višinsko bolezen :lol: Prvo uro sem še tekla po strmincah, kasneje sem vadila hitro hojo :wink: Družbo pri vsem tem sta mi delala Nataša Robnik in kasneje Grb. Nataša se je tokrat odločila odteči le 60 km v meni prijaznem tempu, tako so prve tri ure kar šibnile. Na trenutke se mi je zdelo, da sem v 8 urah trenirala bolj socialne veščine, kot nabiranje kilometrine, a na koncu se je vendarle izšlo tudi pri kilometrini :lol:

Sem upala, da bom vsaj enkrat stala na stopnički z meni največjo legendo med legendami Zajcem :clap: in seveda mojim adutom daleč naokoli, a se je vse odvilo s svetlobno hitrostjo :--(

Čestitke vsem in vsakemu posebaj :laola Ekipa Sladkih6 z novim vzdevkom Trmastih 8 pa itak :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
ROSI64 napisal/-a:AVI je med drugim postavil tudi nov rekord proge :cast: :cast:

So me opozorili, da ni padel rekord proge, ampak je izenačen po krogih, časovno in po km pa ni. Sem napisal kar sem slišal. Če sem koga prizadel se opravičujem.

Prilagam seznam zmagovalcev po letih:

2009
MARKOVIČ MATEJ M 1976 Men's Health 49 93,443 7:58:53
LESNIK NATALIJA Ž 1972 36 68,652 7:58:28

2010
MARKOVIČ MATEJ M 1976 Lyprinol Sport Edition 49 94,717 7:56:09
ROBNIK NATAŠA Ž 1975 DPM CELJE 41 79,253 8:12:32

2011
URANKAR BOŠTJAN M 1976 Vitezi Dobrega Teka 50 98,15 8:10:54
LESNIK NATALIJA Ž 1972 Vitezi Dobrega Teka 40 78,52 8:04:42

2012
IVANOVIČ BORIS M 1973 Tekaški forum - ultra 50 96,8 8:12:17
BURJA BRIGITA Ž 1977 43 83,248 8:10:31

2013
Kadunc David M 1982 Tekaški forum - ultra 50 96,8 8:13:27
Rutar Katja Ž 1975 Tekaški forum - ultra 41 79,376 7:58:28

Iz preglednice je razvidno, da niso krogi vsako leto enako dolgo.
Se še enkrat opravičujem.
 spela*
Rosi, tudi jaz sem to slišala - je bilo rečeno na podelitvi, tako da bi se moral opravičiti kdo drug. :wink:

V čast mi je bilo teči v ekipi Sladkih 6. :laola :clap:
Ker smo bili ves čas na drugem mestu, nisem mogla kar nehati, ampak sem z nekaj pavzami in tudi nekaj prehojenimi km vztrajala do konca.
Se opravičujem, ker večino časa nisem tekla v ekipni majici, ampak "malček" mi je le prevelika. Je pa Kairosu :heart kar prav. :D

Vzdušje je bilo krasno, vreme tudi, in ne glede na to, da to zimo nisem tekla skoraj nič, me - presenetljivo - mišice nič ne bolijo. Edino, kar me je bolelo po teku in kar še boli, je ahilova tetiva na levi nogi.

Minusa prireditve pa sta:
- ni bilo poskrbljeno za ločevanje odpadkov - Košir je na twitterju obljubil, da bo naslednje leto to upošteval
- na podelitvi niso niti omenili drugo- in tretjeuvrščene ekipe
Nazadnje spremenil spela*, dne 22 Apr 2013, 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
Joj, kako lahko pozabim :bum: posebej omeniti tudi enega največjih plusov prireditve: Rosi, super si to navijal! Čestitke in hvala za vztrajnost! :laola
Uporabniški avatar
 Tilcara
Špela* se strinjam, a vendarle fotke vse povedo :lol:
Glede na to, da se večina od nas v ekipi ne šteje za ultramaratonca, si štejem ekipno zmago Sladkih6 z 489, 808 km :D

Dobrodelnost tudi šteje, da ne pozabimo, pa Rosi ti si itak car, se mi zdi, da je težje navijat in vsak krog opominjat, da prireditev vendarle še teče, sicer bi se lahko zasedela :rol:
 luks
Sem prav vesel, da sem se ojunačil in udeležil letošnjega Formaratona, zlasti v ekipi Sladkih6. Že tedne pred dogodkom nam je dogajalo na polno :lol:
Sama tekma pa :laola kilometri so se kar nabirali, čeprav sem se proti koncu veselil le še klanca, katerega sem nato prehodil za počitek :D Še dobro, da je organizator vnaprej postavil limit 8 ur, saj sem se po vsaki doseženi okrogli kilometrski številki, z mislimi spogledoval z naslednjo :roll: Vseno sem bil vesel, ko se je končalo in nisem mogel verjeti, da sem pri doseženih 67,7km, premagal tudi 850 višinskih metrov - v Tivoliju :shock:

Rosi, kapo dol za navijanje :clap: škoda, da nisi imel kakega footpoda, ker si pomoje tudi ti odtekel kar nekaj km gor in dol po cilju :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Indi napisal/-a:Rosi ti si me ob vsakem prihodu v cilj z navijanjem pripravil do nasmeha. ;-)

spela* napisal/-a:Joj, kako lahko pozabim :bum: posebej omeniti tudi enega največjih plusov prireditve: Rosi, super si to navijal! Čestitke in hvala za vztrajnost! :laola

Tilcara napisal/-a:Dobrodelnost tudi šteje, da ne pozabimo, pa Rosi ti si itak car, se mi zdi, da je težje navijat in vsak krog opominjat, da prireditev vendarle še teče, sicer bi se lahko zasedela :rol:

luks napisal/-a:Rosi, kapo dol za navijanje :clap: škoda, da nisi imel kakega footpoda, ker si pomoje tudi ti odtekel kar nekaj km gor in dol po cilju :lol:

Zelo rad sem v vaši družbi :D in če že zaradi recesije ne morem laufat, sem lahko vsaj navijal in zajcu malo pomagal. :juhuhu: Še bolj bi navijal, pa pogrešam mojo spremljevalko "troblo". :( :( Je kot kaže pozabila, kdo je njen lastnik. :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA