Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Mislim, da bi bilo zelo dobro sprejeto, če bi dolgo progo podaljšali, da bi imela dolžino malega maratona in bi jo nekoliko bolj razgibali. Za začetnike pa je namenjena krajša trasa, ki se lahko izogne večjim dvigom in spustom.
Dolžina polovičke je najbrž težje izvedljiva, saj so potrebne kontrole, kar pomeni več ljudi. Sicer, zaradi mene gremo lahko konec koncev kar do observatorija in nazaj ali pa 2 krat na Orle.

Kar se tiče plakatiranja, se javim. Morda lahko zagotovim tudi nekaj papirja za plakate v firmi (Papirnica Vevče).
[quote="spitzpark"]Dolžina polovičke je najbrž težje izvedljiva...
Do pol maratona manjka le še slab kilometer in pol, to mislim da ni taka razlika, da bi bilo bistveno težje kot je zdaj. Preberite si polet in boste videli, da se priljubljenost gorskih polmaratonov skokovito povečuje. Pri vas je kar nekaj hribov v okolici čez katere se bi dalo speljati zelo lepo traso, tudi Orle ali celo Molnik pride v poštev.
Mislil sem polovičko v enem krogu, ne @5 km. Vračanje skozi start/cilj pa te psihološko demotivira.
Lani na nočni 10ki ob Ljubljanici proti koncu četrtega kroga nisem bil več prepričan, ali naj zavijem v cilj - ali sem v četrtem krogu ali v tretjem...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA