Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#304399
Za nami je še en dober gorski tek, ki pa žal ni privabil številčne udeležbe. Kljub skrbi, da se ne bom uspel regenrirati, mi je na koncu uspelo odteči dobro. Vreme je bilo pa danes itak super! :)

POROČILO: http://bojanambrozic.wordpress.com/2013 ... blek-2013/ :)

Kot zanimivost in za primerjavo koliko (več) snega je bilo za prvega maja na robelku pred štirimi leti: http://bojanambrozic.wordpress.com/2009 ... na-roblek/ :shock:
#304404
Po daljši pavzi od tekem ali pohodniških variantah je bilo spet iti malo bolj zares - no, po moje, kar je ponavadi hitrejši pohodniški tempo. Glede na dolžino proge in višinsko razliko bi mi tako pljuča razneslo in noge odtrgalo, če bi hotela iti hitreje :mrgreen: .
Ampak tekma je bila super, na koncu proge še malo snega, na vrhu in med tekmo sonček, spodaj odličen bograč in medalja - ker sva pač bili samo dve v kategoriji, moja malenkost seveda druga :--
Edino kaka okrepčevalnica je manjkala na sredini - eni smo malo počasnejši in nam v tej debeli uri pride prav kak požirek :drink . Seveda se je tudi tu našla rešitev, prijazna pohodnica je svojo zalogo z veseljem delila z mojo malenkostjo.
Suma sumarum, odlično pet :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA