Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MatjazV
Danes jutranjih obmorskih 30 km v tempu 5:02. Prav luštno je blo, čeprav me je večino časa močil rahel dež, vmes pa je blo tud nekaj sončka :D

Lp, Matjaž
 daca10
Danes sem si prvoščla malo daljši tek. Začela v Podmežaklji proti Hrušici, po gozdni poti do Mojstrane, naprej v klanec proti Radovni, mimo Psnaka proti Krnici in v Sp.Gorje,kjer me je pri mami čakal zaslužen mrzu pir :beer: .
skoraj 29km,580v.m., tempo polžji 3h15min
Še letos upam, da mi bo uspelo zaključiti krog od doma, cca 44km :ignore: .
Vsem LP!
 bruny
Lepa tura, hitra in čestitke... :clap: . Lani, konec novembra je bil vzpon od Žeraka do Koserjeve bajte slabo prehoden zaradi veliko padlih dreves in če zadev še niso odstranili je bila odločitev :wink: kar prava. Je pa potka med planinskim domom na Donački gori in Sv. Donatom po mojem mnenju ena lepših v širšem področju Donačke gore...Lp
Uporabniški avatar
 dexi27
bruny napisal/-a:Lepa tura, hitra in čestitke... :clap: . Lani, konec novembra je bil vzpon od Žeraka do Koserjeve bajte slabo prehoden zaradi veliko padlih dreves in če zadev še niso odstranili je bila odločitev :wink: kar prava. Je pa potka med planinskim domom na Donački gori in Sv. Donatom po mojem mnenju ena lepših v širšem področju Donačke gore...Lp

Ja res je tisti prehod super, le da je bil danes mal spolzek :lol: , še zdaj mam mravljince v rokah od kopriv.

Celoten krog bom oddelal enkrat v kratkem, ko bo vreme mal bolj prijazno pa ne iz nočne :wink:
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA