prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Prosim za vašo pomoč,ker problema nikakor ne morem rešiti.
Rada bi naložila svoje vadbe vGarmin Connect,pa jih ne morem oz NE ZNAM :oops:
Naprava je povezana,registrirana pa v soboto,FR10-torej nova,vadba še nikoli ni bila naložena :roll:
Up.ime imam kar preko preko Googla.
Naložen imam tudi program Ant Agent.
Na Raziskovalcu mi ikona Garmina kaže UPLOAD,ko se povežem,,se mi na G.Connetu ne spremeni nič.Zgodovine ni,..
Sem v slepi ulici,strani me pošiljajo sem in tja,pa nikakor ne najdem vzroka zakaj mi ne uspe.
Nadvse vam bom hvaležna za pomoč.
Kako pa izgleda ikona v opravilni vrstici - če ni zaznane naprave je prečrtana z rdečo, ko se nalaga se preliva iz črne v sivo barvo. Včasih traja kar nekaj časa, da se vadbe prenesejo, morda pa si prehirtro prekinila prenos.
Mora iti! Drži se postopka napisanega v navodilih za uporabo.
Možno je, da imaš v nastavitvah na uri onemogočeno funkcijo"prenos podatkov" ali "združevanje".
V moji FR 310 je ta opcija pod; nastavitve-sistem-prenos podatkov-kjer je opcija vklop/izklop prenosa podatkov in združevanja.

Bom še povprašal kolega, ki ima tudi to uro.
Ne vem, če je primerljivo, ker imam Garmin 310xt , a ANT agent ta ura uporablja. Stvar je v tem, da mi v Win XP-jih normalno prenaša v Garmin Connect, v Win7 pa mi nikakor ne uspe. V čem je finta pojma nimam :bum:
Vreme napisal/-a:Ne vem, če je primerljivo, ker imam Garmin 310xt , a ANT agent ta ura uporablja. Stvar je v tem, da mi v Win XP-jih normalno prenaša v Garmin Connect, v Win7 pa mi nikakor ne uspe. V čem je finta pojma nimam :bum:

Pri FR 310XT operacijski sistem zagotovo ne igra vloge! V treh letih in pol kar imam uro sem prešel iz W XP na W7 in lani novembra še na W8. Nobenih težav nisem imel pri prenosu podatkov ne v Garmin connect ne v SportTracks.

Zgodilo se pa mi je že, da se je v nastavitvah samo od sebe izklopila funkcija prenosa podatkov in združevanja. Vzrok sem našel v prezasedenosti polnilnika in prepoznega brisanja starih podatkov oz. težavah zaradi tega.
Joj,res ne vem čemu vzrok,ta ura je res otroško lahko nastavljiva,z zares osnovnimi funkcijami :bum: ...
Morda pa je res vzrok Win7?
V uri so v nastavitvah možnosti le za alarm,zvok,težo,pripravo teka in podatki o napravi...nikjer kakšnih nastavitev za povezavo
Pri teku pa je možnost le nadaljuj-shrani/zavrzi
Verjetno z Ant+ sploh nima nobene veze,na ekranu pa se mi me preko USB pokaže le trikotnik in baterija,ki se polni.Vmes tipke sploh ne delajo.
Počasi se mi frčka,pisala sem tudi na Garmin,upam na odgovor.
Očitno bom kaj kmalu spet začela s seboj nositi telefon(Endomondo)... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA