Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
večernih 10,8 km v povprečno 4:33 min/km; najprej km ogrevanja, nato 2x3k tempo, zadnji km tempa se je že pošteno vlekel, počasen iztek. S tekom sem začel, ko je sonce zašlo, ampak od asfalta je še kar puhtelo, kot bi ga nekdo malo podkuril, hehe. :D

Če se vreme ne misli uštimat, grem naslednjič v polžjo sekcijo (5 min/km). :mrgreen:
Uporabniški avatar
 pajo
Dexi sva se mogoče zjutraj videla na PST-ju? Mi ravno klikerji niso dobro delali ob tej uri. Vem, da si te dni na teh koncih...
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz se bom pa malo pohvalil da sem včeraj prekolesaril prvih letošnjih 20 km :clap:

danes zjutraj sem jo pa mahnil po še nepretečeni poti iz Radovljice čez reko Savo proti Brdom. Tisti del, od Lancovega naprej, še ni bil pretečen z mojimi nogami :mrgreen:
v smeri, kjer je že nekaj mesecev zaprta cesta. pa eno zelo hitro žival sem splašil. po mojem ni bil zajec, ono je bilo prehitro za zajca. ugibam, da je bila lisica ali mogoče nam kakšna nepoznana živalska, če ne celo vesolska, oblika življenja :?
sem pa kar natreniral klanec. najprej iz Lancovega proti Brdom, potem pa še nazaj v Radovljico mimo (moderne) železniške postaje, čez Linhartov trg, pa nazaj domov ležat :rol:
 storZ
V petek 9 km krosa na vrh golovca in nazaj, danes pa dobrih 13 km krosa čez golovec; hrušica, orle, podmolnik, sostro, bizovik, hrušica.
 Ajda88
DANIJEL: jaz sem pa ravno iz morja (podaljšan vikend) :)
Tut, ko sem na morju tečem...pa se mi zdi lažje...manj sem utrujena, več lahko pretečem, lažje diham (morska klima :clap: ). :)

Sicer vidim, da vas je res full pridnih...delate kr 10+ km...no moje ture so mal krajše...delam krog - približno 8 km (3x- 4x na teden).

Pa bo treba povečat tempo & dolžino, če bom hotla na kako tekmo. :mrgreen:
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA