Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 janezs
K 24
Mislim, da je čas za krog K 24. Z Romano bova pričela s hojo v Žerjavu, nocoj ponoči ob 23 h.
Uporabniški avatar
 zvone
janezs napisal/-a:K 24
Mislim, da je čas za krog K 24. Z Romano bova pričela s hojo v Žerjavu, nocoj ponoči ob 23 h.

Srečno obema!

:laola :laola

Veliko lepega vama privoščim!

lp.zvone
Uporabniški avatar
 janezs
https://plus.google.com/photos/115716222052982162515/albums/5892581464556254193?authkey=CIWLsan5yd6pawJa, sinoči smo zaradi napovedanih neviht za danes zvečer ,začetek hoje prestavili na 22 h. Pridružila sta se nama Vera in Rado. Kasneje sta naju pod Olševo z Romano poslala naprej, sama pa sta v lagodnem tempo nadaljevala do spodnjega slemena, kjer sta imela parkiran en avtomobil. Nama pa sta se kasneje na planini Vodul pridružila "Domch" in njegov prijatelj, ki si pridno ogledujeta in spoprijemata s potjo K 24. Sedaj poznata celoten krog in se je bosta v kratkem lotila .Danes je preteklo veliko znoja, vročina je kljub višini, nas kar dobro ogrela, pod Uršljo smo doživeli nevihto z malo toče ,najbolj jo je skupila Romana, ki je ta čas hodila pred nami in se na Šisernikovem travniku ni imela kam umaknit.Romana je krog zaključila v 21 h, jaz pa sem potreboval 20 minut več. Slike bova naložila jutri, lep pozdrav.
Nazadnje spremenil janezs, dne 23 Jun 2013, 09:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo :clap:
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Zdravo!

Mene pa zanima, če bi imel kdo izmed poznavalcev K-24 čas naslednji vikend (6. ali 7.7.) za navigacijo in seveda družbo? Šla bi v primeru normalnih vremenskih razmer. Vabljeni seveda tudi vsi ostali, ki imate iste želje kot jaz. Ampak potebujemo pa nekoga, ki pot pozna.:)

Hvala za kakršen koli odgovor in lep pozdrav.
Manja
 Štajgnfjaker
Če bodo vremenski pogoji normalni se bova na pot podala s prijateljem, pa se lahko nama pridružiš. Pot sva si ogledala po odsekih in jo kar dobro poznava, najin cilj pa jo je prehoditi nekje v 23 urah. Če ti tempo odgovarja si dobrodošla v najini družbi. Nameravava pa v smeri Peca- Uršlja gora. LP
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni!

Vreme bo!

Da malo "osvežim" stanje (pripravljenosti)....

Kakšni so (časovni) načrti?

Začetek jutri (petek) ... ob....(22 h)...

Ekipa:
1.
2.
3.
4.

Mene, najbrž ne bo zaraven, toda to ni ovira, " da vi ne bi postali člani kluba K-24 ( izvedli turo)"!

Srečno! zvone
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Jaz bom šel sredi julija.

Ta weekend bi pa poskusil pogledati malo proti jugu proti Savi.
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
zvone napisal/-a:Začetek jutri (petek) ... ob....(22 h)...

Ekipa:
1. Jernej555
2. MančaPomaranča
3. Štajgnfjaker
4. Neznani

:)
 genius30m
Druga ekipa pa startamo iz petka na soboto ob 03.00 uri ponoči na Slemenu in gremo proti Smrekovcu.
Mogoče se celo kaj vidimo.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA