Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Bravo cr00k! Je prav veselje brat tvoje poste in se spominjati lastnih začetkov tekanja Če boš tako vneto treniral dalje jih boš kmalu zmogel 40 km v enem tednu in to brez problema
Sicer pa po petih tekih v tednu dni po ciprski pustinji v 35°C+ v razdaljah med 8 in 10 km danes v znosnejših 33°C ob 16h. Zanimivi so bili obrazi mimoidočih peščev in voznikov. Razdalja 10 km, čas pa 47'53'' oz. 4:47 min/km.
Danes sem, po samo enem tednu, ponovila cel PST s prijateljico, torej 33.5km v malo manj kot 4 urah.
Ponosna sem sama nase in hvaležna prijateljici, ker sem zaradi slabega počutja hotla odnehat že po nekaj kilometrih, pa sem zdržala in z malo vmesne hoje (Golovec) vseeno uspela dokončati celega....
Moj deveti tek danes, uspesno zakljucen tretji teden in 49km skupno premagane dolzine, wooohooo.
Danes 6,83km v 45:09min (6,37min/km) v novih supergah... Nogam in sklepom sem privoscil kayano 19 in ni besed ki bi opisale razliko med starimi...good buy za moje laicne pojme
7-8 km po PSTju ob 8ih zjutraj...bi moral imeti uro da bi mi stela koliko casa rabim za km..tako pa se z tem ne obremenjujem, vazno da noge grejo (dokler se grejo ) pa tudi bolje pocasi kot da se sploh ne spravim....evo in danes (ze okoli 2 tedna jem zdravo) sem se vagal in jojmene 84kg..lani ob takem casu sem jih imel najmanj 100 .. supr filing