Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
zali napisal/-a:bravo nataša za rekord :wink: :laola

svojih nekaj let nazaj (5 let) sm tut jst lahko teku pod 16, zj mi pa nekak ne rata več pod 24. Res je da se 5 let (!!) nism niti mal ukvarjou s športom, letos sm se pa odloču, da bom maratonc postou 8) :juhuhu:

pa kaj boš maraton, to je izi, če se 5 let nisi ukvarjal s športom, bi blo najboljš, da se spraviš kar na kak ultramaraton, Dolina smrti al pa kej podobnega, da prideš mal v formo.

drgač te pa štekam, jest se ful zasekiram, če mi ne rata tečt okol jezera pod 20. 19:55 okej, 20:05 ni okej. Majhna razlika, ampak se ful pozna. Pol sem še cel dan čist v depresiji. :cry:
Uporabniški avatar
 potepinko68
Jaz pa rabim okrog Blejskega jezera uro pa pol... grem se na kremsitno vmes... :D
 Nataša
potepinko68 napisal/-a:Jaz pa rabim okrog Blejskega jezera uro pa pol... grem se na kremsitno vmes... :D

:lol:
Uporabniški avatar
 M_ap
Vlajko napisal/-a:Res si dober, M_ap :wink: ,
sam, sicer, nisem ravno merilo zate, ampak zanimivo, tačas, ko jaz opravim z enim kilometrom (1 km v 24 minutah), si ti že okrog Blejskega jezera (5,8 km). :lauf: :cast: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast1:

Pa, še praviš, da si bolj kolesar, tečaš pa tako, malo "usput". :shock: :shock: :shock:

Hehe, hvala hvala :wink: Ma ja jst tečem tko... za tale LJ maraton sm 4X teku prej (u lajfu prej pa sploh nikol, razn u srednji šoli, kar je blo potrebno za ogrevanje) tko po 1 urco :P Pa sm biu pol na konc kr med prvih 300 :shock: :twisted: Dons je preveč mraz blo za kolo, pa sm laufu čez Golovc, enga sm pozdravu, pa mu je glih komu ratal odzdravt :twisted: :lol: Revež je biu tok zadihan, no sej jst tut :wink:
Uporabniški avatar
 M_ap
nada napisal/-a:Ej, M_ap ti si ta prav, ti se nam moraš pa nujno pridružiti, takšne rabimo :wink: , da nam sceno gor držijo, sploh zdaj ko je bolj "tuga" pa še malo nasičenosti med ljudmi se občuti tko na trenutke :twisted:.
Al' pa nas tko že nekaj časa od daleka opazuješ 8), le pridi bliže je taako lepo, ko smo vsi nakupu (ed velik kup čudakov, ha, ha, ha ) !

Ja sam sej to je pa res fajn če se čudaki družmo :lol: Pol pa druge čekiramo in pravmo: matr je tale en frik ej :lol:

Kje pa vi drgač kej laufate u Lj, ker jst sm bl mal tle
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sam ce pa ne mors čez Golovc pridt brez tega da si zadihan pol si pa res počasn. Sm mislu, da se hecaš, da greš okol Blejskega jezera tok počas, sam gleda res nimaš čist nč kondicje. ccc, ne ne, tlele na tem forumu smo bl ta hitri k nam je zlo važn čas veš.
Uporabniški avatar
 M_ap
MihaPR napisal/-a:Sam ce pa ne mors čez Golovc pridt brez tega da si zadihan pol si pa res počasn. Sm mislu, da se hecaš, da greš okol Blejskega jezera tok počas, sam gleda res nimaš čist nč kondicje. ccc, ne ne, tlele na tem forumu smo bl ta hitri k nam je zlo važn čas veš.

Pa si ti zihr da si človk :lol: :lol: :lol: Da nimam kondicije, haha.. ti si smešn... če bi ti jst upisu kaj vse delam čez dan...!!! Tek je sam ena od rekreacij... ti pa sam to verjetn počneš oz treniraš, pa mislš da si ful bolši! Nisi, ha! :twisted: Če se motm, sori!
Uporabniški avatar
 pegaz
M_ap napisal/-a:Kje pa vi drgač kej laufate u Lj, ker jst sm bl mal tle

Poglej si
temo z nedeljskimi treningi, ali pa tole temo, kjer se dogovarjamo za nove treninge.

Predlagam ti, da malo pobrskaš po forumu pa pogledaš, kaj kdo piše, kako kdo teče in o čem se pogovarjamo. Potem boš tudi lažje "not padu" pa se nam še bolj z veseljem pridružil na treningih! Na forumu se "virtualno" spoznamo, potem skupaj tečemo, na koncu pa pade tekoča Analiza. ;)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 ales
M_ap napisal/-a:... če bi ti jst upisu kaj vse delam čez dan...!!!

To pa raje ne-TF berejo tudi (moji) otroci!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Jah, sklepam po tvojih besedah, da se na teku čez golovc zadihaš pa da mas tok slab čas okol blejskega jezera. golovc je za TF tko, za ogrevanje, da gres potem lahko tečt ane :) pa pred kosilom ponavad 2x cez letim, da lazi pojem pol :)
drugace, moja rekrecija se zacenja usakodnevno ob 6 zjutrej in konča ob 11 zvečer. umes mam edin 2x pavzo za futr, malce pa to pa kr med treningi odpravm, k ze tko je premal casa, da bi se dal ornk trenirat. K ce bi ornk treniru bi slo okol jezera pomoje hitrej kt nataša, sam računi, da nataša 2x več trenira, pa da ji edin čas pri teku in to kako prehitet druge kej pomenta v življenju.
Uporabniški avatar
 Barb
M_ap napisal/-a:......., pa sm laufu čez Golovc, enga sm pozdravu, pa mu je glih komu ratal odzdravt :twisted: :lol: Revež je biu tok zadihan, no sej jst tut :wink:

...zna bit,da is unga,ki včasih celo u 7 minutah uspe, sreču.......tisti se ponavadi tam matra...........
Uporabniški avatar
 bigfrik
M_ap napisal/-a:
Pa si ti zihr da si človk :lol: :lol: :lol: Da nimam kondicije, haha.. ti si smešn... če bi ti jst upisu kaj vse delam čez dan...!!! Tek je sam ena od rekreacij... ti pa sam to verjetn počneš oz treniraš, pa mislš da si ful bolši! Nisi, ha! :twisted: Če se motm, sori!
A si mogoce na cvekanje in samohvalo mislu,verjetn to cloveka zlo zmatra,ce ne me pa poprav,sej tud jest obvladam to sam tko dobr k ti pa itak nisem! :roll:
Uporabniški avatar
 5rca
MihaPR napisal/-a: ccc, ne ne, tlele na tem forumu smo bl ta hitri k nam je zlo važn čas veš.

ja, jest bi se požrla, če neb bla najhitrejša ... morm na vseh tekmah zmagat, če ne, je kriza takoj velika pa grozn črne misli se začnejo po glau motat pa usesorte take čudne reči :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bigfrik
5rca napisal/-a:
MihaPR napisal/-a: ccc, ne ne, tlele na tem forumu smo bl ta hitri k nam je zlo važn čas veš.

ja, jest bi se požrla, če neb bla najhitrejša ... morm na vseh tekmah zmagat, če ne, je kriza takoj velika pa grozn črne misli se začnejo po glau motat pa usesorte take čudne reči :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sej zato smo pa vedno po tekmah cist zamorjeni k lahko sam en zmaga,mi bi pa radi vsi,pol pa vsi tistga k je zmagu grdo gledamo ,vcasih pa tud pretepemo,se sreca da eni kolesarijo in jim je tek samo hobi,ker drugac pa tud en ne bi mogu vec zmagat,pol bi bla sele kriza! :shock: :twisted:
Uporabniški avatar
 5rca
bigfrik napisal/-a:Sej zato smo pa vedno po tekmah cist zamorjeni k lahko sam en zmaga,mi bi pa radi vsi,pol pa vsi tistga k je zmagu grdo gledamo ,vcasih pa tud pretepemo,se sreca da eni kolesarijo in jim je tek samo hobi,ker drugac pa tud en ne bi mogu vec zmagat,pol bi bla sele kriza! :shock: :twisted:

ja, jest se zlo bojim zmeri, da me neb kdo pretepu pa se zato hitr poberem domov :wink: :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA