področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

matej-jethro
E, zdej pa grem :D Hvala Valentina, Vencelj, Miha in Aljoša za dobre želje! Se jih oprimem :laola
Lahko noč Slovenija in dober večer Grintovci :wink:
Uporabniški avatar
 samostojni
:laola še par minut pa gasa :laola

Sem bil ob 16ih še v Štartnem polju pri izviru Kamniške Bistrice.... :clap: :driver: :juhuhu: :clap: lahk povem de Bistrca ma pod 6,2°C temperaturo ceu let :nono: , tko de k se kopate mate eno hladilniško temperaturo..... :-- dokumentirano :hack: se pa še ni nč posebnga dogajal :-- en kup biciklerjev sej prgonil :lol: z užitkom na obrazu :D

Matej srečno :cast1: :rol: :cast1: na svetlobi lune najbrž je oblačno....pazi na korak pa z užitkom na poti naj bo ti :hehe: :clap: :Fslo
Kaj smo eni ekstremisti za ene.... :bum: :rol: :bum: :-- ampak vse je en čist užitek..

Zdej pa vedelo na delo :hack: :toast: :driver: :TF) smo s tabo
 TanjaN
Matej je štartal iz Stahovice.

Srečno Matej, drži se!
Priponke
SLIKA 001.jpg
Stahovica - Calcitovo parkirišče
SLIKA 001.jpg (115.55 KiB) Pogledano 4461 krat
Uporabniški avatar
 MAKALU
Matej , ko si ti štartal smo mi prišli s Svetega Primoža :clap: zvezde kažejo dobro :clap: srečno

LP Andrej in sredini pohodi
 TanjaN
sveže novice s terena: Matej pravi, da ga je veter prav na hitro prepodil s Konja, luna sicer je, vendar se je ne vidi, ker jo zakrivajo oblaki, kline in zajle je uspešno razvozlal, mene poslal spat, sam pa že hiti iz Presedljaja naproti prvemu dvatisočaku, Ojstrici. Vse vaše vzpodbudne besede sem mu prenesla tja gor v hribe, tako da se vam vsem prav lepo zahvaljuje in vam želi mirno noč.
 TanjaN
Joj sej ta ni resen :roll: pravi da Kamniško sedlo ni ravno Nangpa La, ampak kofe majo pa zihr bolš.

Matej po planu, sledi Brana.

Dajmo Matej!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA