prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jusuf napisal/-a:Hoj!
:) Olala, tole je potem delo zame. :twisted: Me prav zanima ali so imela srečanja z Lojzom kakšen pozitiven učinek. ;) :)

E moj Juso, džabe ti nade. Z Lojzom sva samo malo obrala dobre stare čase in jo ucvrla vsak v svojo smer... Klanca v tekoči obliki letos razen v Trstu nisem videl, tako da mi bo tudi levanka kar trdo predla (ohh kako pohotno se to sliši, upam, da NM Bajsi tega ne bere!)
8)

Torej, kvantanje se kar hitro nazaj prištuli, kanedele? :P
Jusuf napisal/-a::P Ali bi tule moralo pisati, da prosimo poštenega najditelja, da pokliče na telefon: +386 1 xxx-xxxx ... :) :D

Al pa da naj raje piškote prinese in pusti Pegaziusa, da naj se sam znajde za nosom...?
oranzni_slon napisal/-a:Ja, na običajnem mestu. Stopnice so se tam prav lepo usidrale in se jim ne hodi nikamor. :D

Hm, prisegel bi, da so bile tiste stopnice pohodne sorte...

No, po hitrem pregledu Goladanja od aprila do zdaj sem sklepal, da so mostovne pregrade verjetno obnovitvena dela na mostičku in je treba ritico nesti malo naokoli. To bi se seveda poznalo na času... vendar ne pri Goladarjih. Itaq.

oranzni_slon napisal/-a:He, he, dobro ti veš kaj jaz spremljam! ;)

Koga ali kaj? Nisam ja odavde!
Po mojem si tko fit, da te bodo lihkar v gardo poklicali, da boš Alenko vahtal. Sam Matjaž še kak telefon obrne in bo. Ko se neha podit po zmagovalnih odrih širom dalje in bo dejansko koga mal branil. Tko da ti tud LM42 ne bo delal preglavic, dokler bo še kej čokolade na ovinkih.
Pozdrav!

pegaz napisal/-a:

:) Tole ti razložim v četrtek, da bo ostalo še kaj flauž za v živo. ;) In se bojim, da te je v napačno smer odneslo, ko si se šel nostradamusa. ;) :D

Lp, oranzni slon
Pozdrav!!
pegaz napisal/-a:Hm, prisegel bi, da so bile tiste stopnice pohodne sorte...

NM Bajsi bi verjetno izjavila, da so pohotne sorte. :) To bi bila izjava pred štartom. V cilju NM Bajsi ne dajejo izjav. :)

pegaz napisal/-a:verjetno obnovitvena dela na mostičku in je treba ritico nesti malo naokoli. To bi se seveda poznalo na času... vendar ne pri Goladarjih. Itaq.

:P To je zato, ker nihče ni napisal, da se sedaj teče po Hradetskega ulici. :) Saj se je tudi včasih tam teklo, dokler nas ni Mare "skoraj povozil". :)
Je pa mostiček že dobil skoraj končno podobo. Sedaj rabijo še kakšen praznik, da ga slavnostno odpro. :twisted:

Lp, oranzni slon
Hoj!
pegaz napisal/-a:Al pa da naj raje piškote prinese in pusti Pegaziusa, da naj se sam znajde za nosom...?

:twisted: Ne, ne, samo peškotov ne nosi oranznemu slonu. :) So mu podobno nevarni kot oblizek čokolade za psa. :P Po peškotih trava ne raste več, kjer bezlja. :twisted: :D

Lp Jusuf
Helou!
Kako lepo, kako godi..!!!
Da se spominjate NM Bajsija!
Vedite, da je še vedno zelo živ in zelo pohoten. Punce, pridite kdaj, ne bo vam žal.
V vednost; 17.9. je uradna otvoritev Rožlade in sicer ob 19.00 ostro proti Mostecu in nazaj.
Ga pa zelo mika, da vas obiščejo ta četrtek.
Bomo videli.
Pegazu, leteči konju (jedan) svojčas ste se hvalili, da boste kdaj pa kdaj prileteli na Rožlado!? Obljuba dela dolg!
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

pegaz napisal/-a:

:) Tole ti razložim v četrtek, da bo ostalo še kaj flauž za v živo. ;) In se bojim, da te je v napačno smer odneslo, ko si se šel nostradamusa. ;) :D

Ah kaj čmo, težko je napovedovati, še posebej prihodnost!

Flavže imamo torej v dobrem.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!!
pegaz napisal/-a:Hm, prisegel bi, da so bile tiste stopnice pohodne sorte...

NM Bajsi bi verjetno izjavila, da so pohotne sorte. :) To bi bila izjava pred štartom. V cilju NM Bajsi ne dajejo izjav. :)

He he
Morda pa išče Mladost na stopnicah?

oranzni_slon napisal/-a::P To je zato, ker nihče ni napisal, da se sedaj teče po Hradetskega ulici. :) Saj se je tudi včasih tam teklo, dokler nas ni Mare "skoraj povozil". :)

Ah oh nekaj se svetlika, pajčevina se odstira, najstarejši prebivalci še pomnijo Hradeckega in nevarnostno smrdljivo nevarne poti z negotovimi pločnički... Kaj nič ne pogrešate stopničk za visoki skiping? Lepotičk na avtobusni postajipred podirajočo se vojašnico? Osamosvojitvenih lip? No ja, menda so jo nekaj prenavljali, samo kaj, ko se pa tja daleč na Gorenjsko nič ne izve...
Hoj!
Bajsi napisal/-a:V vednost; 17.9. je uradna otvoritev Rožlade in sicer ob 19.00 ostro proti Mostecu in nazaj.

8) Zelo se že veselim tega teka. :D
Bajsi napisal/-a:Pegazu, leteči konju (jedan) svojčas ste se hvalili, da boste kdaj pa kdaj prileteli na Rožlado!? Obljuba dela dolg!

;) Ajoj, kakšna naivčina so oni NM Bajsi. :D Obljuba dela dolg kjer obljubam še verjamejo. :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a: ... No ja, menda so jo nekaj prenavljali, samo kaj, ko se pa tja daleč na Gorenjsko nič ne izve...

:D Ja, ja, meja na Savi je precej "diht" kar se tiče flauž. :) (novaželeznazavsa PRESS)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a::D Ja, ja, meja na Savi je precej "diht" kar se tiče flauž. :) (novaželeznazavsa PRESS)

Kaj čmo, na HE Mavčiče in na Trbojskem jezeru še jeklo zarjavi, pa da ne bi flavže?

(sam stara lbezen pa ne - Golada, prihajam domoooov, tvoj smehljaaaj naj bo ve-seeeel...)
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA