Zdravo!
Pa je za nami, huh

, to leto sem bil tretjič, vsako leto sem zelo užival na progi, to leto pa sem se na poti proti Logarski počutil najbolje do zdaj, navijači, vreme, počutje, vse se je poklopilo, tako da, lep dan, ki mi bo ostal v spominu
Sam tek mi je minil hitro, v čast mi je bilo teči nekaj kilometrov s kasnejšim zmagovalcem in ostalimi tekači, namreč nikoli še nisem tekel tako v ospredju in moram reči, da mi je bil kar malo hecen občutek. Nekje na 67km se me je vseeno lotila kriza, ki je trajala kilometer ali dva, ampak se mi je do časa uspelo sestaviti nazaj, tako da sem v cilj pritekel kar se da z lahkim korakom
V cilju pa olajšanje in zadovoljstvo, ultra Celje - Logarska uspešno za mano, zelo vesel in presenečen, niti v sanjah si nisem predstavljal take uvrstitve, niti takega časa, stvari so se poklopile in je šlo...

...
Pa še to, en velik "HVALA" gre še forumašema, gasperd, ki vsako leto poskrbi, da se pripeljeva v Celje, Muc-u, ki je navijal in fotkal ob progi, ter me prijetno presenetil in nasmejal med tekom, ter vsem ostalim iz forum, s katerimi skupaj raztegujemo krake in delamo bučno olje
Ne, ne, ni še konec...

, hvala najboljši vsakoletni kolesarski spremljevalki, ki me ne spremlja samo na tekih, ampak me spremlja tudi vsakodnevno v vseh norčijah, ki rojijo po moji glavi

hvala Sabina, brez tebe bi bila stvar dost težja!
Marička, kakšen spis....lepo se imejte dragi tekači!!! Uživajte!

....teci hitro, živi počasi...