Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Da ne pozabimo povedati najpomembnejšega - čudovito organizirana prireditev in izredno dober namen prireditve. :D :D :D

Rotary Club Maribor Grad si zasluži veliko, veliko pohvalo. :cast:

Kolesarili, tekli in hodili smo z namenom, da sodelujemo v dobrodelni prireditvi in pomagamo otrokom iz socialno šibkih družin.
Verjamem, da je bil namen dosežen. Morda je bilo tekačev, kolesarjev in pohodnikov manj, kot je bilo pričakovano, vendar verjamem, da bo iz leta v leto boljše.

Z velikim užitkom sem sodelovala na prireditvi, tako v petek, kot v soboto. Spanju se nisem odrekla in približno v 10 urah opravila 17 vzponov, kar je zadoščalo za drugo mesto.
Če je krog meril 3 km, sem tako opravila 51 km in 4250 vm. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Čestitke vsem udeležencem, tistim najboljšim - Miru, Zvonetu in Ljubi pa globok poklon. :cast1:

Izjemno se je odrezal tudi kolesar Tine Kukolj - bravo Tine, čestitke tudi tebi :-)

Ves čas naših vzponov se je na trikotni jasi odvijal pester program. Tistim, ki smo počakali na zaključek pa je zapel, ob spremljavi klavirja, tudi operni pevec Tim Ribič - nepozabno in prečudovito :D :D :D .

Veliko otrok, pedagogov in ljubiteljev športa je skrbelo, da je prireditev potekala tako čudovito in njim gre poseben poklon.

:clap: :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA