Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

T4M napisal/-a:
Radolca napisal/-a:tudi jaz poleti, pa tudi pomladi in jeseni, če se da, tečem v majici brez rokav.
majica je v redu, sem zadovoljen z njo.
na večina tekov dobiš poceni majico in jo jaz kar enostavno naprej dam, recimo kateremu od žlahte 8)

Radolca, tale pa verjetno ne bo za žlahto :-)

Igor, veš da ne :!:
To bom dvignil pod strop v dvorani slavnih :cast1:
Se pravi v mojo spalnico :rol:
Uporabniški avatar
 pajo
Kaj morem... Tale tek je že davno mimo. Bil je super. Tako in drugače. Me pa ena zadeva hudimano muči. Bil je objavljen natečaj za Asicovo sliko. 3 najboljše dobijo superge po izbiri. Rezultati natečaja bodo objavljeni kmalu. Ko sem Igorja še xy vprašal je bil vedno drugačen odgovor. Nazadnje konec avgusta, da so se dopusti nekam zavlekli pa, da bo do konec avgusta vse znano. Ja mi je . Še vedno ni nič. Očitno, da je vse skupaj ... vsaj za mene. Tudi nekje drugje je bilo tako pa ne bom delal reklame. No sedaj pa bo že LJ maraton.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Povprašaj še na Asics. Mogoče se je "nagradil" kar organizator.
Nazadnje spremenil ZHAK, dne 06 Okt 2013, 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
 T4M
pajo napisal/-a:Kaj morem... Tale tek je že davno mimo. Bil je super. Tako in drugače. Me pa ena zadeva hudimano muči. Bil je objavljen natečaj za Asicovo sliko. 3 najboljše dobijo superge po izbiri. Rezultati natečaja bodo objavljeni kmalu. Ko sem Igorja še xy vprašal je bil vedno drugačen odgovor. Nazadnje konec avgusta, da so se dopusti nekam zavlekli pa, da bo do konec avgusta vse znano. Ja mi je . Še vedno ni nič. Očitno, da je vse skupaj ... vsaj za mene. Tudi nekje drugje je bilo tako pa ne bom delal reklame. No sedaj pa bo že LJ maraton.

Živjo,

Napišem lahko samo "mea culpa". Mislili smo, da bo Asicsov fotonatečaj spodbudil več zanimanja, kot ga je. Po končanem T4M smo malce čakali, če bo od kod še priletela kakšna fotka, pa ni. Razmišljali smo celo, da bi fotonatečaj kar preklicali, pa so pri Asicsu rekli, da naj ga vseeno speljemo. To, kar sem napisal Pajotu v mailih, drži - bili so dopusti, poleg tega smo kmalu po T4M začeli s pripravami na državno prvenstvo v gorsko-kolesarskem maratonu; včeraj smo izpeljali še kolesarski Vzpon na Lubnik - in je čas ušel. Opravičujem se vsem, ki so poslali fotke, da se je tako zavleklo, a zdaj že imamo zmagovalce in dobitnike Asicsovih superg - to so Maja Bertoncelj, Neja Serazin in Martin Lunder. Zmagovalne fotke bomo objavili na FB in spletni strani T4M.

Pozdrav, Igor

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA