prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

cele napisal/-a:Pozdrav!
Končno sem se opogumil in se odločil da se pridružim GOLADI :lol: . Zanima me a štart je na tem koncu ulice, ki je bližnje Ljubljanici?

Lepo pozdravljen cele med Goladarji. :) Zelo me veseli, da si se odločil za pristop. ;)
Zbirno mesto je ob stiku Turnskega nabrežja z Goce Delčevo ulico (ob Grubarjevem kanalu). :D
Se vidimo v četrtek ob 1700.

Lp, oranzni slon
Končno nov Goladar. Super.
Glede teka, kaj čmo, kaj čmo. Cele in Jusuf sta že na prvem resnem klančku z Razijevim blagoslovom potegnila v letošnje rekorde čase. sam sem pa ta čas dosegel istočasno že na izhodu iz gozda. :wink: :lol:
. O_slon se je po Golovcu še nekaj oziral po začelju :roll: , a mu Jusuf ni dal dihati. Tudi sam sem prišel pod uro 8) . Odbor za sprejem na koncu je bil okrepljen še z dvema članicama . Tok zaenkrat, kaj daljšega pa drugič, naj kaj več napišejo "ta novi" in "ta hitri. " :oops:
Helou!
Torej, če bo Jusuf blagovoljan priti jutri na izhodišče za Rožlado bomo kompletni, če ne, ne bomo kompletni.
Se pa nam bojda obeta napad s fronta in sicer v obliki dveh osebkov; enega hudega špičaka Gregata in ene hude bejbe.
Ane, Grega iz surovin?!
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Torej, če bo Jusuf blagovoljan priti jutri na izhodišče za Rožlado bomo kompletni, če ne, ne bomo kompletni. ... !

8) Jusuf zainteresirani javnosti sporoča, da je od danes naprej za vsaj 14 dni na bolniški. :( Kako bo potem bomo še videli. ;)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Naj vas ne zavede Jusufova odsotnost s tekaških poti. ;) Golada tudi ta teden bo. V četrtek ob 1700. Smer in profil proge se določi tik pred začetkom teka. :) (malosešpramozamaraton PRESS)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

8) Glede na to, da tudi moja malenkost (poleg Jusufa) celi rane je bila včeraj ena dopisna Golada. :) No, tudi taki trenutki so super za motivacijo, da kadar lahko tečeš res tečeš (brez izgovorov). ;)
Vsem Goladarjem želim na LM veliko užitkov pri teku in obilo pravilne taktike. :D Vreme bo tako ali tako skoraj poletno. ;) Naj vam z lahkoto padajo OR. :D
Srečno!

Lp, oranzni slon
Hoj!

8) Najprej slabe novice. ;) Moja malenkost bo tekaško neaktivna do začetka decembra. NM Bajsi bodo morali vsaj do takrat najti drugo družbo za Rožlado. Do takrat se bodo morali za družbo organizirati tudi Goladarji. ;)
8) Dobra novica je da lahko dam znak za začetek in konec teka :D in analiziram tudi lahko do onemoglosti. ;) :P :)
Torej, v četrtek ob 1700 je na vrsti Golada. Ako imajo udeleženci kakšne drugačne predloge naj pridejo z njimi na dan. :)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA