Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz sem se prijavila, spoznali me boste po štartni št.5 :lol: :lol: :lol: .

:wink:
p:s:je treba začet trenirat za maraton :oops:
Uporabniški avatar
 AVI
Sicer zanimiva zadeva, vendar verjetno za večino tekačev, ki bodo tudi tekli na LM, malce neroden termin...morda le kot ena od idej, da bi po zgledu "velikih", dodali t.i. "breakfast run", ki se odvija v jutranjem času dan pred maratonom. "Karakteristike" tega teka pa so itak zelo podobne... :wink: :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ker gre za prvi Fun tek na LM predlagam, da se ga člani TF udeležimo organizirano.

Organizator LM je zapisal: "Tek je namenjen vsem udeležencem, ki želijo biti del maratonskega dogajanja in se pri tem zabavati. Na Fun teku ne bomo merili časov, lahko pa si bodo udeleženci pogledali svoj čas na semaforju, ki bo postavljen v cilju. Namen teka je združiti vse posameznike, skupine, društva ali organizacije, da se udeležijo tekaškega dogajanja in opozorijo nase ali na svojo dejavnost, prizadevanja. Nase udeleženci lahko opozarjajo skozi enotna oblačila, kostume, maskote ali pa le pridejo in se pridružijo z razlogom, ker so maratonske tekaške razdalje morda to leto še predolge. FUN TEK je dogodek, ki vas spodbuja h kreativnosti, drznosti in drugačnosti."

Vsem T fotumovkam in T forumovcem, ki se bomo udeležili tega sobotnega dobrodelnega teka predlagam, da se oblečemo v barve :TF) :TF) in jo skupaj mahnemo na ta 4 km tek oz. sprehod. Jaz bom imel s seboj še TF zastavo.

Koliko članov TF pa nas bo sploh sodelovalo na tem dobrodelnem teku?

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 maca
No, morda se pa tudi jaz pritresem, če vas-nas bo nekaj. :mrgreen:

Kje bo zborno mesto za forumaše? :oops: Da se ne bi zgubljala :lol: in po nesreči tekla sama, v množici :shock:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Torej, kdor od TF pride na Fun tek, se dobimo 16:45 pred glavno pošto (nasproti Name). S seboj imejte kakšen kos oblačila, kape ipd z logotipom :TF) , da bomo bolj prepoznavni. Vzemite še piščalke ali pa kakšen drug rekvizit, da bomo bolj glasni :D .

Se vidimo!

Matjaž
 bojanm
MatjazV napisal/-a:se dobimo 16:45 pred glavno pošto (nasproti Name). S seboj imejte kakšen kos oblačila Vzemite še piščalke ali pa kakšen drug rekvizit, da bomo bolj glasni :D .

Da ne bo to zgledalo kot kakšen rop.
Saj veste v teh cajtih.
Ja tek je za nami, bilo je luštno nasmejali smo se, bilo pa nas je malo. Zgleda kot, da je na forumu približno 15 članov, pol jih je iz drugih krajev Slovenije, ostelih sedem nas je pa teklo :lol: :( .
No na testeninki smo si pa lahko ogledali tiste, ki nam bodo jutri pritekli iza hrbta po dveh urcah in jih ne bomo prav dobro videli zaradi hitrosti :D .

Lepo počivajte do jutri, :wink:
Uporabniški avatar
 maca
Najlepše na današnejm Fun teku je bilo - pogled na učke Tomaža77, ko je gledal svojo Jernejo, bile so ga same iskrice :D .

Jerneja pa - bravo :laola , bravo za pogum, da je štartla s "tekaškimi norci", prehitro, zanjo mnogo prehitro, in je skoraj dušo spustila, a je kljub temu vztrajala do konca, oba kroga. Bravo. :clap:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Fotografije z današnjega FUN teka http://matjazv.phanfare.com/6285900

Pa še nekaj fotk z včerajšnjega in današnjega obiska Sejma na LM http://matjazv.phanfare.com/6284776.

Zdaj pa priprava opreme potem pa spat.

Jutri bom tekel na 21 km, prej in po tem pa bom še fotograf na 10 km in maratonu (2. krog), tako da bom verjetno ujel v objektiv tudi koga od TF. Če vas ne prepoznam, pa mi pomahajte :D

Lp, Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA