Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

danijel.hajdinjak napisal/-a:Saj sem jih vprašal ja. Nepredvideni udori pomenijo, da ima dnevnik pravice za objavo ;)

To je črna pika za organizatorja in Timing :(
Dnevnik računa na večjo prodajo v torek zaradi tega. Če imam za čakat rezultate en teden zaradi tega, Dnevnika ne bom kupil :evil:
"Zaradi nepredvidenih udorov na našo stran bodo rezultati objavljeni v celoti po izidu Dnevnikove priloge IN."

Aja, a od Timinga stran ma tud vdore :evil: :evil:
diplome so vsem tistim, ki so si jo želeli stiskali v šotoru poleg okrepčevalnice stiskali brez težav. Se pravi ,da rezultati so vsi v compu, ampak je sedaj samo vprašanje, komu je v interesu, da ni rezultatov. To, da je zaradi napadov stran sesuta je brez dokazov milorečeno zavajanje.
spitzpark napisal/-a:"Zaradi nepredvidenih udorov na našo stran bodo rezultati objavljeni v celoti po izidu Dnevnikove priloge IN."

Aja, a od Timinga stran ma tud vdore :evil: :evil:

Saj Timing je tudi del organizatorjev; direktor Timinga je direktor LM. :--
Glede na pogostost objav po radi-ih da bodo v dnevnikovi prilogi In tudi uradni rezultati iz 18. LM je precej očitno, da gre pač samo za večanje naklade te izdaje. Saj dobro, verjetno so precej plačali za to in smo mogoče tudi mi tekači kaj dobili od tega (boljša majica, ali lepša medalja, ugibam ;)).

Samo lahko bi se to vedelo vnaprej in zavajanje ne bi bilo potrebno. :D

ps. Sem pa takoj vedel da nekaj z rezultati ne bo štimal, ko na timmingu toliko časa ni bilo neuradnih objavljenih. Navadno so že pol ure po zadnjem tekaču ali še prej :)

lp
Ljubljanski maraton se spreminja v skladu s situacijo v Sloveniji, ko za nekoga pravila veljajo, za drugega pa ne, ko nekdo lahko počne kar hoče, drugega pa štrafajo za vsako malenkost.
V navodilih za udeleženca maratona piše dobesedno takole:
PREPOVEDANO!
Spremljanje tekmovalcev s kolesi je strogo prepovedano. Za vsako kršenje tega pravila bomo kaznovali spremljajočega tekmovalca z diskvalifikacijo.
Kot je bilo videti na licu mesta in po TV, je kar nekaj tekmovalcev imelo spremstvo kolesarjev z napisom COACH na hrbtu. Če COACH pomeni trener, so imeli tekmovalci spremstvo trenerja na kolesu, kar je svojevrsten privilegij, ki velja samo za nekatere kljub strogi prepovedi. Je bil mogoče kdo diskvalificiran?
Zakaj so štartnine za različne razdalje enake? Ali ima tekač, ki se je prijavil pozneje in plačal dvojno štratnino še enkrat boljšo postrežbo kot ostali? Zakaj morajo počasni tekači, ki so pošteno plačali štartnino čakati 15 minut in več, da štartajo za ostalimi? Zakaj imajo nekateri tekači, ki naj bi bili hitrejši, boljše pogoje od tistih, ki naj bi bili počasnejši? Kdor hoče boljše pogoje, naj plača več, ne pa da tekači na krajše razdalje in počasnejši tekači financirajo nekakšne hitrejše tekače na daljše razdalje, ki so tudi dražje?
Da ne bo kdo od "ta hitrih" sedaj rekel, da počasni tekači ovirajo "ta hitre", kajti tudi "ta hitri" ovirajo počasne. Če pa hoče prireditelj nuditi boljše pogoje "ta hitrim", naj jim to zaračuna, ne pa da nekateri celo tečejo zastonj in imajo dovoljeno, sicer prepovedano spremstvo na kolesih.
Itd.....
ROSI64 napisal/-a:
danijel.hajdinjak napisal/-a:Saj sem jih vprašal ja. Nepredvideni udori pomenijo, da ima dnevnik pravice za objavo ;)

Dnevnik računa na večjo prodajo v torek zaradi tega. Če imam za čakat rezultate en teden zaradi tega, Dnevnika ne bom kupil :evil:

Dnevnik zaradi povečane(?) enodnevne prodaje jezi na tisoče tekačev; meni se to ne zdi ravno posrečen marketing. Sicer nisem tekel, ampak če bi, ga nalašč ne bi kupil.
Ja, toliko nerganja "hitrih" tekačev čez počasne NI NIKJER, kot pri nas, to je preverjeno ! Povsod se namreč zavedajo, da tista masa "počasnih" plača maratone, saj je več kot jasno, da bi v nasprotnem primeru imeli "ta hitri dirkači" organizirane svoje dirke ! LP
Tole je bil že moj 18. nastop na Ljubljanskem maratonu, torej brez enega samega izpuščenega v 18-tih letih. Tokrat na 21 km. V planu je bil rezultat okoli 1:20 pa se na žalost ni izšlo. Močan veter me je kar močno zaviral, sploh zadnjih 5 km in tokrat sem si želel, da bi bil kak kilogram težji :D .

Na koncu se je izšlo za tempo 3:53 po km, pa 4. v kat :(
5km 10km 16km Rezultat Kat. #
0:18:55 0:38:41 1:02:47 1:23:04 21MF 4

Sicer pa sem včeraj na LM oddelal cel šiht. Tam sem bil že pred osmo uro in se po prevzemu akreditacije takoj lotil fotografiranja. Najprej tek na 10 km - fotke:http://matjazv.phanfare.com/6287469,,
potem sem odtekel svoj polmaraton in spet nazaj na progo fotografirat - fotke z 21 in 42 km:http://matjazv.phanfare.com/6287800.

Hvala vsem, ki ste me vspodbujali ob progi in na cilju.

Za tiste, ki ste spregledali, tule so še fotke s sobotnega FUN teka: http://matjazv.phanfare.com/6285900 in

fotke s sejma Ljubljanskega maratona: http://matjazv.phanfare.com/6284776.

Lep pozdrav, Matjaž
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 28 Okt 2013, 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
nono foter, pomiri se :D

Glede spremljevalnih ekip se nekako strinjam oz. ne vem kako imajo to porihtano tile "pro" tekači in ekipe.
Štartninte so logično višje tik pred maratonom.
Organizator ima veliko manj dela, če se 80% ljudi prijavi mesece prej kot pa zadenj trenutek...Morajo vedet približno udeležbo že zaradi hrane in nagrad in vsega ostalega....
Če prijave nebi bile tako nabite teden pred dogodkom, bi se pa že spet bunli ker bi torb in majic zmanjkalo, pa čeprav ste pošteno plačali štartnino.
Glede boxov pa nem zgubljav besed...
Na kratko, to je nekaj najbolšega kar se lahko zgodi na maratonih kjer je veliko število udeležencev.
In ja, folk ovira drug drugega, hitri počasne in obratno.
lukav napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Dnevnik zaradi povečane(?) enodnevne prodaje jezi na tisoče tekačev; meni se to ne zdi ravno posrečen marketing. Sicer nisem tekel, ampak če bi, ga nalašč ne bi kupil.

Če je vse to res ne morem reči drugače kot BANDA najprej pokasirajo potem nas pa še enkrat hočejo odreti, kam smo prišli v tej državi pod vodstvom POZITIVCEV!!!
LM, Timing FO :FO: Zahtevam svoj rezultat in to na tlf, ker sem to storitev tudi plačal. To, da sem še vedno brez njega in da po enem dnevu še vedno ne vem koliko sem tekel, je nesprejemljivo :!: :!: Da pa bi moral kupiti Dnevnik zaradi tega ... haaaaaallllooo. Ja si ga lahko privoščim, ampak si ga zdaj iz kaprice ne bom. Nikoli. Mene ne zanimajo vaše pogodbe, zanima me samo pogodba, ki sem jo sklenil z vami kot udeleženec LM za merjenje časa. Sramota.

p.s. Vsem prepotetnim in uibr naduvanim tahitrim (ker na srečo niste vsi taki), vam pa tud en FO :FO: Lahko ste hitri, vendar je vaš nivo kulture in človečnosti na dnu. Potem sem raje počasen celo življenje, kot pa da postanem tak.

Na tem mestu bi se rad zahvalil navijačem, še posebej tistim, ki ste ostali tudi v drugem krogu. Sicer sem se vam zahvaljeval že na progi, ampak vseeno še 1x HVALA na neskončnost :clap: :cast:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA