Že en čas prebiram poročilca ob glasbeni spremljavi
http://tunein.com/radio/Hard-Rock-Heaven-s136514/ zdej pa še jst mal
Pa smo ga, že ta 18-ič 21 km obdelal svojstveno letos
En tkole se je pa že zjutri začel, mislim zvečer.... Se odločim da grem brezčasno na 21 km, brez ure...
Ker smo mel pridobitev novga Gasilca v
http://www.gasilci-staraloka.com/novica_posamezno.php?newsid=146 smo malce šli počastit dogodek..

.Zaradi spreminjanja časa ponoč, sva jo z Marjanom že pred tem nastavila nazaj.
Se zutrej zbudim tam ob 5ih,

uuu še je cajt...sem si mislil, da bom šel na vlak

po 6 uri, pa mal 10kaše spodbujat.

....zaspim naprej

se spet ob pol8 zbudim pa se skobacam v opremo nekej pojem,

grem še na odvajanjenepotrebnega balasta..po moji uri 8:30 nekje. Me kliče foto majster

(ga je eden naokrog mal prnesu za nedeljo, pa se je z mano odloču odtečt km) kje sem, da se najdeva...mu povem da sem še doma, pa me poberejo
Jst čist sproščeno

pojasnjujem, on pa

se va zamudla ura je ..ja prot deset se vrti že..

..
Sem še en cajt tuhtov

..koko ? sej sem jo dal nazaj..

...no sva pol pršla do spoznanja de so teli telefoni tolk pametni,

da se sami nazaj postavjo.

..rezultat.....2 uri udzad sem se zbujav.....še dobr de je klical, bi drugače šel na vlak

...pol pa najbrž s kolesom do Lj. ko bi ugotavljal resnico. Bi pa bla zamuda z štartom.
Celovška že zaprta,

gremo na obvoznico pa za Center dol...se pripeljemo tko rekoč pred Cilj, no do Gradaščice 10:15 urca kaže pa se na hitr zrihtava in odtečeva do cilja.
Vmes srečujeva en kup znanih FEST

fantov pa deklet se pozdravmo...
Štartam na koncu 4. Cone, sam sem jih čakal malce višje

pa spodbujal ostale

tam pred 1. cono se
obrnem in tečem s svojim ritmom...Prov lepo je blo gledati kako se počasi približujejo mi sotekači in sotekačice.
Me dohitevajo znani in manj znani pa kakšno rečemo, počasi se ritem prilagodi z ostalimi, s katerimi potem nadaljujem proti Cilju

Desetka lepo, brez težav z užitkom kot ponavadi...Bolj proti koncu pa se že pojavljajo rahle težave pri nekaterih,

posledično se kakšna zaustavi na cesti.

...jst pa u veri da je plac za menoj...brezskrbno direkt od zadej..

.še dobro da ni bilo prehitre brzine tko pa samo ritnarit,

pa pogovor če je vse OK pa gremo naprej-nazaj.
Še Dunajska pa bo gotova

...ta 18. Ljubljanski....se je že večini poznala utrujenost,

pa so se mi nastavljal pred mislim za mano..

..
Zanimivo mi je bilo de so ga meli vsi u ksiht,

men je pa skoz u hrbet pihal ta nesramno dobri veter.
Cilj vse bližji, en kup poznanih obrazov, ki nas spodbujajo še te zadnje km, metre...na konc pa Zoki, strečing, intervju, hidracija, mal debate z poznanimi tam u parku in v okolici, masaža, pa futr...pa konc za nedeljo.
ČESTITAM VSEM nam k smo ga tudi 18ič podelali tegale Ljubljanskega, ČESTITKE VSEM, ki ste dosegli CILJ, pa ne se sekirat zaradi časa, a ni lepše, če te kakšn mal pocuka pa kakšno rečete, k se že en čas nista

vidla.
ČESTITAM tudi vsem, organizatorju z vso podporo Policije, Gasilcev, Varnostnikov, fantom in dekletom, ki so pomagali pri postavljanju in razdeljevanju hrane in pijače, pa VSEM, MUSKONTARJEM, ki ste nas bodrili ob progi, kakor tudi POHVALE NAVIJAČEM na vseh koncih kroga in Ciljni ravnini. POMAGA.
No ZAHVALJUJEM se pa tudi Marjanu
http://www.mops.si/Easyrig.html, ki naju je do časa spravil na Štart.
Če rabte kej posnet.....ga komot pokličete pa se zmente..sej se prlagaja ...men sej tud.
Aja de ne pozabim

, bil je moj PRVI RIKVERC TEK na 21 km

, najbrž ne zadnji. cajt 2:27 kot sem si planiral ga

mal skoz probe.
Ugotovitve pa so,

po dolgotrajnem rikvercanju, se pri utrujenosti zna že malce zaplesti z nogami

sprobal

, ker se tudi drugim dogaja, utrujenost, bolečine, krči... je potrebna večja previdnost, ker se kar ustavijo na sred ceste,

sam pa ne odreagiraš takoj

Pa smo vkop bli
Ko se na cilju ustaviš

se svet še naprej kar odmika

sem sprobal, ko sem se na kantelaber naslonu de se malce meča raztegnem

sem meu občutk kot da je luč napol pritrjena

se mje kar odmikalo....še en cajt....
Zanimivi občutki so to..

...za sprobat..sam NA LASTNO ODGOVORNOST
Želim vam hitro okrevanje in lepe trenutke še naprej ob užitkih teka pa drgod tud seveda