prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spitzpark napisal/-a:Iščem nekaj primernega za motivacijo v zimskem času. Sprejmete še kakšnega tekača zraven? Kje točno pri zoo je zborno mesto, a še velja ob 17:30?

Ura je prava :) zborno mesto je pa na koncu glavnega parkirišča Zoo vrta :)
so pa vsi vedno dobrodošli :
Juhuhu....K-Rožnik je tu....sprejmemo seveda vse...ker več nas je, bolj veselo je... 8) :lol: :lol: :D

Kot je že Rosi omenil je "K-Rožnik menu" z leti postal res že kar pester...ampak važno, da se za vsakega nekaj najde... :D :D :D

Se vidjamo jutri...

P.S. Lučke pa le ne pozabit.... :D ...čeprav je bilo prejšnjič prav luštno na pohodniški, bom tokrat prešel na eno pogovorno klasiko... :oops:
AVI napisal/-a: :D ...čeprav je bilo prejšnjič prav luštno na pohodniški, bom tokrat prešel na eno pogovorno klasiko... :oops:

Ti je odpuščeno, ker jaz bom pa tudi verjetno prešaltala na eno ravninsko :oops: .
Loni napisal/-a:
AVI napisal/-a: :D ...čeprav je bilo prejšnjič prav luštno na pohodniški, bom tokrat prešel na eno pogovorno klasiko... :oops:

Ti je odpuščeno, ker jaz bom pa tudi verjetno prešaltala na eno ravninsko :oops: .

Hvala! :mrgreen: ...hehehehe... ...vidim, da se vsi počasi vračamo na "stara pota"...hehehehehe...no, nekja Save bo še preteklo.... :lol: :lol: :lol:
Loni napisal/-a:PS Imam doma še par cukrov s Sladkih6, pridejo z mano. pa že vnaprej hvala mušnici za taxi usluge. Moja škatlica se glanca pri mehaniku.

Ja, pridem mlečno kislino s tazadnje preganjat - body pump po kakih štirih mesecih je bil killer :mrgreen:
Se vidimo :laola
O mlečni ne duha ne sluha več, danes je bila pa doza čisto običajne klasike, misel na ravnino se je zgubila že takoj na začetku.
In doživeli smo nekaj novega, potem ko smo zasedli naš koš, smo imeli priložnost videti, kako je, če avtovleka naloži crknjeno trolo in jo šlepa po Večni poti. Zanimivo.
Cukra s Sladkih6 je zmanjkalo :wink: .
Loni se je tudi tebi porušil prvotni plan... :lol: :lol: ...moje misli o klasiki so izpuhtele že takoj pri prvem ovinku....vsi čez prehod za pešce...pa me je premamilo in sem šel, kot kakšen "teliček"... :lol: :lol:

Ampak je bilo fino, fajn...tokrat smo ga res lepo počasi obrnili...meni oziroma moji nogi prav pisan na kožo...juhuhu... :D :D

Na koncu pa še analiza...še dobro, da na "ta sladkih", niste bili preveč lačni....hehehehe...smo še mi prišli na svoj račun....HVALA!!! Seveda pa ni manjkal še vroč čajček in sladko grozje...vse to pa v čudoviti družbi... :D :D :D

Se vidjamo naslednji torek...ker luštno je, ni kaj! :lol: :D
:)...haha res je prov pasal it mal bolj z občutkom en K-rožnik odlaufat,
lučke itak naredijo stvar še bolj zanimivo...in morm priznat, da mi je razsvetljena nočna Ljubljana prov všeč! :wink:
Zbrala se nas je kr lepa skupinca in tudi na AnaLizi je bilo vse po starem...čvek, sladkarije, sadje in čajček...kaj češ lepšega! :D

Lepo se imejte...se kmalu spet srečamo...že v torek na K-Rožniku!...see ya :wink:
  • 1
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA