Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prvič biti na prireditvi, ki se na nek način oglašuje, kot edini maraton, kjer dejansko dobiš to, kar si iskal in se boš moral za to tudi dejansko potruditi, da prideš v cilj je neprecenljivo. itak pa bom dedka mraza še prosil, da vsaj vreme zrihta in da bi bila burja malo preveč moteča tisti vikend. Sem že vplačal in sedaj moram samo še začeti s treningi, da bo nasmeh večji na koncu.
liammoc0 napisal/-a:Hahahaha, lonely kaj pa ti jemljes??!!

Ne,nič ne jemljem....le dajam...v kontekstu dobrodelnosti...za vse akcije...tudi,če nisem fizično prisoten na le-teh (posredniki vplačajo moj dobrodelen prispevek)....mar si se kdaj, na pobudo fundacije EuropaDona udeležil teh eventov?...jaz sem.
Ne ,nisi ...življenje "lepšega spola",je prav tako vredno,kot nas egoistov,moških...le preiskava PSA (prostata) ,nam dokaže,da nismo neranljivi.

Sej vem,tvoj komentar je le sarkastična razlaga nekogar,ki ima 02 prispevkov na TF...gre za personalno satisfakcijo ,pred spanjem....
Ojoj, od kdaj pa je tek čista politika in podjebavanje?
Vglavnem vesela sem, da se kmalu po porodu že pripravljam za tale krasen tek, upam na sonce tistega lepega dne, nasmejane obraze ter na eno, dve mrzli :drink po teku, kaj več pa ne rabim.
Pa naj zaradi mene mojmir krade in banka laže :D
pa lep preostanek veselega decembra vsem!
bidonček napisal/-a:sonce tistega lepega dne, nasmejane obraze ter na eno, dve mrzli :drink po teku, kaj več pa ne rabim.

Tako se govori,piše.
Tega lepega dne se ti pri tem opravilu z veseljem pridružim,da še kakšno rečemo,
pametno ali meumno,vseeno.
Da ne pozabimo,tudi udeleženci teka veliko prispevamo k izgledu,uspešnosti teka.
Organizatorji se sigurno trudijo kolikor se lahko.To je prvi tek ali tek števika ena,to pa je nekaj velikega.
Tek brez napak ne obstaja,če pa že obstaja je to velika napaka,za take,ki napake potrebujejo,iščejo.
Kot je mapisala#bidonček# tistega lepega dne,vsi veseli na startu,med tekom in v cilju.
Veselo naprej na tekih in življenju,življenje je tek.
saj sem vedel, da bo moja pripomba sprozila neke negativne odzive.

le zakaj? odlocitev za udelezbo je svobodna in vsak se udelezi ali pa ne. jaz bi prireditev s svojo udelezbo naceloma podprl, ampak kot vidimo zaradi enega manjkajocega jagneda res ni nobene panike, tri mesece pred maratonom je ze 1000 tekacev. meni je popolnoma jasno, da se vsem ne more ustreci. jaz sem recimo alergicen na banke. kdor misli da so problematicne samo tiste banke, ki smo jih resevali z davkoplacevalskim denarjem, zaradi mene lahko tako misli naprej. ne mislim nikogar nic prepricevati. za razliko od bank, ki si s takimi akcijami za baksiz zvisujejo ugled, mi pac ni treba.

jaz tecem zase in za svoje veselje, res mi ni potrebno med tekom razmisljati o bankah, "ugodnih" kreditih ipd.

ps. trasa 8.5 km teka je podn. maraton bom pretekel cirka po trasi na kak lep marcevski dan. brez gnece in brez bancnega posiljevanja.
jagnje napisal/-a:saj sem vedel, da bo moja pripomba sprozila neke negativne odzive.

le zakaj? odlocitev za udelezbo je svobodna in vsak se udelezi ali pa ne. jaz bi prireditev s svojo udelezbo naceloma podprl, ampak kot vidimo zaradi enega manjkajocega jagneda res ni nobene panike, tri mesece pred maratonom je ze 1000 tekacev. meni je popolnoma jasno, da se vsem ne more ustreci. jaz sem recimo alergicen na banke. kdor misli da so problematicne samo tiste banke, ki smo jih resevali z davkoplacevalskim denarjem, zaradi mene lahko tako misli naprej. ne mislim nikogar nic prepricevati. za razliko od bank, ki si s takimi akcijami za baksiz zvisujejo ugled, mi pac ni treba.

jaz tecem zase in za svoje veselje, res mi ni potrebno med tekom razmisljati o bankah, "ugodnih" kreditih ipd.

ps. trasa 8.5 km teka je podn. maraton bom pretekel cirka po trasi na kak lep marcevski dan. brez gnece in brez bancnega posiljevanja.

in ker tek združuje bomo veseli tvoje odsotnosti
jagnje načeloma se strinjam s tabo ampak (vedno je en ampak), če bi bili načelni, ne bi smeli imeti obutih tekaških copat, ne bi smeli uporabljati mobitelov in niti PCjev. upam, da veš, da jih sestavljajo otroci in drugi, ki delajo po 16 ur na dan za male pare. mandarine na jugu italije pobirajo izbeglice za 3€ na dan...

v Sloveniji so ljudje delali in jim podjetja niso/ne dajo plač in ne plačujejo zavarovanja in penzije...

kam pa pridemo, če smo načelni? življenje je cel FAK in če mi kdo vsaj malo vrne od tistega kar mi vzame, sprejmem in prodam svojo načelnost (ker kao ne vem kaj se dogaja) za drobtinico. tak sem, si pa tak tudi ti in vsi ostali.

zato hvala Banki Koper, vsem trem občinam in vsem ostalim sponzorjem, ki bodo omogočili, da se bo Istrski maraton izvedel!

aja tudi nafto črpajo izkoriščani delavci...

jagnje, če pogledaš z druge strani je včasih svet tudi lep in prav tako je lepa tudi trasa na 8,5km. tam v zatoku sta bila tudi konja, ki ju je nekdo s sekiro, mogoče se njemu nista zdela lepa, to pa še ne pomeni, da sta bila poden, kajne?

sem pa zadovoljen, da boš NAŠ maraton pretekel. to pomeni, da si kljub vsemu NAŠ!

imej se!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA