prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#318997
SREČNO 2014 !!! :laola

Uf tole je pa bil K-Rožnik in pol...nepozabno in neponovljivo...no vsaj v 2013 haha! :lol:
Najprej en krogec odmigat ( ja pravokacije so užgale hehe :-- ) in že smo ga pognali proti AnaLizi...slike povedo vse! :wink:
Hvala lepa vsem za vse super K-Rožnikovanja v preteklem letu...super ste!!! :clap:

...3, 2, 1...čin, čin...in svet se vrti dalje...K-Rožnik pa tudi...že v torek...see yaa!!! :wink:
#319204
AVI napisal/-a:Bravo Maca! Danes pa sva K-Rožnikovala z Mucom... :D ...ampak do "uradnega odprtja letošnje sezone" bo potrebno še par dni počakati.... :lol: :lol:



:D ...sem pa včeraj dopoldne še enkrat preveril in je vse tako kot mora biti,
samo pretirane gužve pa ni bilo...hmmm pa tolk je blo fletn čofotat :lol: ...see ya :wink:
#319261
muc napisal/-a:Smrk, smrk, dons me pa na žalost ne bo na K-Rožnik...fizio Pia vabi :clap: ,
tako da se vidimo naslednji torek...uživajteeeeeeeeeeeee!!!!! :wink:


smrk, smrk, smrk, danes mineva 6 tednov od mojega vzletanja in pristajanja na K-Rožniku. Posledice predvsem trdega pristanka so še vedno tu, a precej manj boleče in moteče. Tako da upam, da se kmalu tudi jaz narišem nazaj na sceno.
#319271
smrk,smrk,smrk še z moje strani. Oslarije v petek z tekom po prstih in z grozno bolečino in oteklino :oops: gredo dobro nazaj. :D Hoja po stopnicah je že čisto brez bolečin ampak ne bi hotel prekmalu začeti kozle streljati po nepotrebnem. Več kot vesel, da sem jo tako poceni odnesel.
#319380
Recept za štrudel še dolgujem od novoletnega večera. Malo je trajalo, da sem malo skrivnost velike mojstrice izvlekel iz nje. Ni bilo lahko!

Presni štrudel a la Helena:

1. Namočiš skodelico dateljev (lahko dodaš nekaj rozin).
2. Zmelješ skodelico oreščkov (mešano, lahko orehov, mandljev, lešnikov, whatever) v "moko".
3. Medtem ko miksaš oreščke, počasi dodajaš namočene datlje/rozine, da nastane gosta zmes. Dodaš lahko malo tekočine, npr. kokosovo mleko.
4. Maso daš malo v hladilnik, da se ohladi.
5. Maso položiš na peki papir, čez daš še en peki papir in jo razvaljaš v približno pravokotno obliko.
6. Olupiš in naribaš jabolka, dodaš malo cimeta, daš na maso in zvaljaš v štrudel.

Simpl ko pasulj. Aja, gramov, mililitrov in tega ni, vse po občutku.

Dober tek! 2x! Pa upam, da se kmalu kaj vidimo!
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA