prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

SREČNO 2014 !!! :laola

Uf tole je pa bil K-Rožnik in pol...nepozabno in neponovljivo...no vsaj v 2013 haha! :lol:
Najprej en krogec odmigat ( ja pravokacije so užgale hehe :-- ) in že smo ga pognali proti AnaLizi...slike povedo vse! :wink:
Hvala lepa vsem za vse super K-Rožnikovanja v preteklem letu...super ste!!! :clap:

...3, 2, 1...čin, čin...in svet se vrti dalje...K-Rožnik pa tudi...že v torek...see yaa!!! :wink:
AVI napisal/-a:Bravo Maca! Danes pa sva K-Rožnikovala z Mucom... :D ...ampak do "uradnega odprtja letošnje sezone" bo potrebno še par dni počakati.... :lol: :lol:

:D ...sem pa včeraj dopoldne še enkrat preveril in je vse tako kot mora biti,
samo pretirane gužve pa ni bilo...hmmm pa tolk je blo fletn čofotat :lol: ...see ya :wink:
muc napisal/-a:Smrk, smrk, dons me pa na žalost ne bo na K-Rožnik...fizio Pia vabi :clap: ,
tako da se vidimo naslednji torek...uživajteeeeeeeeeeeee!!!!! :wink:

smrk, smrk, smrk, danes mineva 6 tednov od mojega vzletanja in pristajanja na K-Rožniku. Posledice predvsem trdega pristanka so še vedno tu, a precej manj boleče in moteče. Tako da upam, da se kmalu tudi jaz narišem nazaj na sceno.
smrk,smrk,smrk še z moje strani. Oslarije v petek z tekom po prstih in z grozno bolečino in oteklino :oops: gredo dobro nazaj. :D Hoja po stopnicah je že čisto brez bolečin ampak ne bi hotel prekmalu začeti kozle streljati po nepotrebnem. Več kot vesel, da sem jo tako poceni odnesel.
Recept za štrudel še dolgujem od novoletnega večera. Malo je trajalo, da sem malo skrivnost velike mojstrice izvlekel iz nje. Ni bilo lahko!

Presni štrudel a la Helena:

1. Namočiš skodelico dateljev (lahko dodaš nekaj rozin).
2. Zmelješ skodelico oreščkov (mešano, lahko orehov, mandljev, lešnikov, whatever) v "moko".
3. Medtem ko miksaš oreščke, počasi dodajaš namočene datlje/rozine, da nastane gosta zmes. Dodaš lahko malo tekočine, npr. kokosovo mleko.
4. Maso daš malo v hladilnik, da se ohladi.
5. Maso položiš na peki papir, čez daš še en peki papir in jo razvaljaš v približno pravokotno obliko.
6. Olupiš in naribaš jabolka, dodaš malo cimeta, daš na maso in zvaljaš v štrudel.

Simpl ko pasulj. Aja, gramov, mililitrov in tega ni, vse po občutku.

Dober tek! 2x! Pa upam, da se kmalu kaj vidimo!
  • 1
  • 406
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA