področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Bojchy napisal/-a:Mogoče jst, samo nism še uspela it probat copat...Po vsej verjetnosti grem jutri. Kdaj maš pa plan naročat?

V naslednjih dneh. Načeloma se mi ne mudi, ampak je res hud popust in običajno zaloga hitro skopni :D Prevzem bi bil lahko pa na zimski ligi v Gabrju :wink: :wink:
oven napisal/-a:Jst sem veliko stvari od tu naročil, dynafit čevlje, salomov flaške itd...včasih imajo super akcije. Maš vse, od teka, treka, zimskih športov itd...Ogromno robe.
http://www.trekkinn.com/#

Hvala za informacijo; za to stran nisem še nikdar slišal, ampak je vredna ogleda. Robe je res ogromno - predvsem je super, ker je vsega na kupu :) Cene so pa tudi privlačne, sploh par artiklov je smešno poceni. Pa so zanesljivi?
Bi še kdo kaj naročil prek 21run.com ?
Imam za 110€. Preseči je treba 150€ za 21€ popusta in brezplačno dostavo. Ponudba velja do jutri (nedelja).
Pozdravljeni, tudi sam bi rad naročil prek 21run.com.
Ker imam sam za 95eur, bi bil še kdo doborodošel, da presežem 150 eur za kupon -21ojro popust in brezplačno dostavo. Če je kakšen interesent naj mi javi. Na spletni strani piše da je kupon veljaven še danes.

Lp!
(040564151) urban
Sotekači - ali ste že slišali za stran ALIEXPRESS?

http://www.aliexpress.com/item/2013-Salomon-Zapatillas-Speedcross-3-Running-Shoes-Woman-Man-Walking-Ourdoor-CS-XT-3D-Female-Male/1380003784.html?s=p

Cene so smešno nizke, slišal sem od znanke, da so si naročili za celo familijo copat Salomon Speedcross 3 in da so vse prišče v original embalaži z vsemi etiketami kot pri nas v uradni štacuni Hervis, Tomassport in podobni...

Poštnina je zastonj, oz. smešno nizka (3€).

Res je edino to, da traja od naročil do prejema copat vsaj 45dni. To je pa tut edini minus.

Sam malo dvomim v vse skupaj...ima kdo od vas izkušnje s tem? :shock:
Mi smo naročili na aliexpresu že vse živo od kolesarskih dresov, do kuhinjskih pripomočkov, vse do zdaj smo dobili tako kot je treba, res pa je da se mal čaka, pride pa vse in roba je več kot odlična, cene pa da ne govorim, npr. kolesarski dres 20 evrov... :mrgreen:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA