Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 5.tekme v zimskem krosu za sezono 2013/14. Tekma je bila v kraju Frohnleiten na Avstrijskem Štajerskem. Dolžina proge 9km, dosežen čas 51´41˝, kar je zadoščalo za 3. mesto v kategoriji M60.
Uporabniški avatar
 gumpy
Medicius napisal/-a:Ta tempo zdaj tečem brez večjega napora:
Slika
Moj cilj je, da polmaraton pretečem v tempu 4:45/km in zgleda, da sem zelo blizu cilja. Moji naslednji treningi bodo dobro premišljeni in "anti-injury" naravnani.

Pa še moj running index:
Slika

''Medicius''> imava pa enake cilje za polmaraton :D Pa tudi trening na 15km, ki si ga objavil je skoraj kopija mojega. Tudi srčni utrip :D
:clap:
 wind
11 km v povprečno 4:29/km (2k zmerno, 9k tempo). Po dolgem času spet enkrat tek v dnevni svetlobi, to je precej bolj prijetno kot pa z lučko v temi... :D
Uporabniški avatar
 Medicius
Danes umirjena 10-ka v tempu 5min/km, dež, malo blata v parku, velike luže, slalom... kar zanimivo je bilo. :lol:
 petra556
Veselje, da sem odkrila temo, kjer se lahko malce pohvalim! :D :D
Vem, da bi bila za večino drugih tekačev to mala malica ampak vseeno: danes sem tekla 50 minut, od tega 1,5 km klanca. Tečem nekje 2 meseca in sem s svojimi rezultati močno zadovoljna! :D
 wind
5 km v povprečno 4:46/km - večinoma počasi, le v zadnjem delu 10 x (50m hitro, 50m počasi). Krasni razgledi; zimsko modro nebo in hribi v popoldanskem soncu, sem še ravno ujel sončni zahod. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Danes sem se prepričal, da pomlad definitivno prihaja v naše kraje. Legendo TF sem videl v Kosezah v polnem šprintu. Tole bo pa še hudo vsaj po tem kar sem videl. :laola
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA