Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Evo, javljam se direkt iz službe...oz. služb. Sem bila v Žusterni v vlogi redarja, pole sem mahala szi zastavo, pole sem navijala, pole sem škljocala... Polnih 8 ur aktive. Jej, ko bi vsi tolko dejlali :D
Šiht uspešno končan.
430 fotk sem uspela spravit v mobitel, preden mi je mrknila baterija.
Čestitke vsem. :laola
Še link do slikc:
https://plus.google.com/u/0/photos/1066 ... 9184945073
To je definitivno najlepši maraton, ki sem ga zlaufal.

No pa po vrsti 8) . Začel sem iz cone 4. Moja ideja je bila narediti en dober trening, brez pretiravanja, tempo čimbolj konstanten in sproščen. Imel sem veliko srečo, da sem se prilepil na Evo. Lepo sva tračala in naenkrat bila v Izoli. Kar nekaj ljudi je bilo ob progi, ki so navijali :laola . Striktno sem se ustavljal na vsaki okrepčevalnici in napravil izdatno škodo med čokolado in energetskimi ploščicami. Navodnjavanje itak, vsaj en kozarec v miru med hojo. Spet med tračem, vici in situacijsko komiko :lol: pridemo do Strunjana, kjer so bile pregrešno dobre rezinice. Zaoral sem med bananinimi in čokoladnimi. Njami! Moram priznati, da sem se kar samemu sebi čudil koliko sem lahko pojedel.... še voda in izotonik; gremo v Piran.

Slikovita džungla na asfaltu se pomika desno mimo naju. Še vedno sproščeno naprej. 21km v 1:56, vse približno po planu. :mrgreen: Kulisa Pirana je neverjetna, navdihujoča. Tartinijev trg in množica ljudi, ki glasno navija. Super! Po kockah do obzidja se odločiva za hojo, nato pa spust in že je tu jezero Fiesa. Ja, tisti vzpon je kar delikaten. Vzel sem tri kozarce vode in hodila sva do Cšod-ja. Pametno. Spust v Strunjan in pivo z Dušanom in Bojanom. Tam sva se z Evo ločila in prestavil sem v višjo prestavo. Zadnjih 15 km sem zlaufal v povprečnem tempu 5:15, za mojo trenutno pripravljenost fantastično. :mrgreen:

Cilj je prišel kar prehitro, jaz bi še kar užival med simpatičnimi primorskimi tekačicami in tekači, super podpori na progi in ne nazadnje med odličnimi navijači, ki so dodali piko na i res odličnemu doživetju.

Se vidimo drugo leto v Izoli!

:laola
Uporabniški avatar
 Zd.
Samo:-) napisal/-a:...Imel sem veliko srečo, da sem se prilepil na Evo.

Jaz pa sem bila do cca 12 km nalepljena na (sem prebrala na majicah) na Sama:-) in Evo.
Žal sem na 12 km morala zaviti v grmovje (izkoristiš pač, ko je na voljo), zato sem vaju izgubila...

Sama sem zadnjih 9 km pretekla s krči, zato se mi ni izšlo, kot sem želela, a sem vseeno zadovoljna. Lepa trasa, dobra organizacija ter odlično vzdušje na in ob progi.
 klas
:clap: :clap:
Čestitke organizatorju in tekačem!

To je zagotovo to, kar je Obala potrebovala.
 mojA
Super organizacija, odlično vzdušje, krasna proga, vse NAJ NAJ NAJ!!!! Odtekla sem le polovičko, ker sem se bala klancev. Zato POSEBNE ČESTITKE VSEM MARATONCEM in ostalim tekačem tudi, seveda. Prihodnje leto bi pa rada odtekla maratonsko razdaljo, ker je ta primorski zrak tako fajn, da se še klanci zmanjšajo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA