Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

beholder napisal/-a:Danijelu so štart organizatorji prestavili na 10. uro, da nam ostalim nebo nerodno v cilj tečt, ko bo on že kosilo pojedel. :D

:lol: :lol: :lol:
Po nekaj letih me tokrat v Radencih ne bo, bom pa v mislih pri vas, pa ne ravno doma na kauču :-- Pogoji bodo, kot kaže odlični, skorajda bi se dalo reči idealni. V vsakem primeru verjamem, da vam bo lepo. Uživajte :wink:
spela* napisal/-a:Srečno jutri vsem sotekačem in sotekačicam!
(Pa ponižno upam, da bo kaj navijačev vztrajalo malo dlje ...)

Špela, jast bom navijala čist do konca, ma iz Vipave... se pa baje moj glas daleč sliši, tako da, .... ti sam poslušaj, če boš kaj slišala..., sem to jast :lol:
zz topka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Srečno jutri vsem sotekačem in sotekačicam!
(Pa ponižno upam, da bo kaj navijačev vztrajalo malo dlje ...)

Špela, jast bom navijala čist do konca, ma iz Vipave... se pa baje moj glas daleč sliši, tako da, .... ti sam poslušaj, če boš kaj slišala..., sem to jast :lol:

te slišim že zdaj! Daj, do jutri počakaj! :lol:
Da ne boste preveč pričakovali ob dvigu številke, saj vas v vrečki čaka recesija. Razen majice (pa še ta je rumena :? ) in 25% popusta v Hervisu, v vrečki nič pametnega. Jaz pa čakal nove nogavice ali rutico. :lol:

ps.
Jutri srečno vsem tekačem! :laola
Lepo bo
Suše ne bomo trpeli
Švic ne bo pretirano vroč
Ob cesti ne bo gužve, vsaj ne tistih brez dežnikov
Tempo 5:27:00 s ciljnim časom 3:50:00 :--
Trenutna vremenska situacija je zmeren dež že kakšne 3 ure in 9,1˙C. Edino pozitivno glede vremena je, da ni vetra. (še)
Žejni res ne bomo, bo pa treba gume za mokro stezo obuti. :)
Jp, Danijel je res razturil :arrow: 2:40:16 in končno 9 mesto je fenomenalen rezultat :shock: Bravo res :clap:
Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste opravili s progo :heart :heart :heart :clap:
Danijel, sponzorji se že tepejo za tebe. :lol: Čestitam! :clap:

Sam sem tekel po pričakovanjih. Ker sem pozno šel na startni prostor, sem bil primoran začeti iz ozadja in se prebijati počasi naprej, kar me je po Polarjevem poročilu stalo dobro 1 minuto pribitka. :( Vseeno sem z 1/2 leta treniranja in z rezultatom ter seveda osebnim rekordom na 21km v času 1:37:25 čisto zadovoljen. :wink:
Polar pa pravi tako:
Duration - 01:37:26, HRAvg - 162bpm (po 500m sem imel pulz 160), Distance - 21.31km, Pace Avg - 04:34min/km
ZdravkoC napisal/-a:Tempo 5:27:00 s ciljnim časom 3:50:00 :--

Ah, bejži, bejži, Zdravc, si zahinavil... :-- Ma, kej si pred kašno bejbo bejžal, al kej? :--
139 11 Zdravko Čufar 1958 SVN 03:49:50

Drgač pa:
Vrtnica23 :clap: :clap: :clap: -za tretje absolutno na 42. ( to je zihr zato, ker jo jast poznam :lol: )
Bernarda :clap: :clap: :clap: - za sedmo absolutno na 42. (njo pa tudi :D )
Danijel :clap: :clap: :clap: - za deveto absolutno na 42. ( ja, sem ga poznala včasih, zdej bi me pa moral že za rokav povleč, da ga bi spoznala :oops: )

In seveda tudi vsem ostalim en velik BRAVO! Super ste bili!
:laola :laola :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA