Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GTA
Prav kmalu bo šlo zares, kar nekaj nas je na na startu posamično, koliko je še štafet? Lahko bi se vsi skupaj dobili na kakšni kavi v petek popoldan. Predlog kje, kdaj - tistih, ki ste bili že lani? A so še kakšne omejitve razen spremstva z avtom v prvih 120km?
GTA napisal/-a:A so še kakšne omejitve razen spremstva z avtom v prvih 120km?

Drugih omejitev mislim, da ni. Tudi ta glede avta do 120km, pomeni omejitev za tiste avte ki so vozili za tekmovalcem, počasna vožnja, ustavljanje na cestišču,....

Od lani je le spremenjen start posameznikov, namesto ob 6h je ob 8h.
Lista prijavljenih solo tekmovalk in tekmovalcev iz Slovenije:
Boris Ivanovič 1973 :clap:
Marjeta Gomilšak 1971 :clap:
Zdravko Čufar 1958 :clap:
Dejan Špoljarić 1982 :clap:
Kren Robert 1966 :clap:
Ivan 1964 :clap:
David Pehnec 1977 :clap:
Blaž Slapar 1984 :clap:
Boštjan Koželj 1978 :clap:
Matjaž Bukovec 1982 :clap:
Lojze Primožič 1969 :clap:

Z največ udeležbami na tem tekmovanju pa je zagotovo Zdravko Čufar :clap: :clap:
Res je, ker spet se bomo podili tam in letos bo to že moja tretja udeležba na tej ultri, ki mi je prirasla k srcu in to zaradi težavnosti ,vsaj je bila na prejšnih zaradi vremena :mrgreen: in lepe narave, ki ti da nek notranji mir, ko si že total zmatran....
Vidim, da bo spet cela paleta znanih obrazov v solo izvedbi in se že veselim srečanja z njimi. Mi bomo prišli tja med 15 in 16 uro, ker imamo tam tudi spanje v klubu rezervirano.
Tokrat potujemo tja, kot ekipa Diabetes can,t stop us! :clap: in več o nas si lahko preberete na FB. https://www.facebook.com/diabetesCantStopUs
Kolikor sem lahko videl po seznamu prijav ekip smo edina ekipa iz SLO.
Pozdravljam idejo, da se dobimo in naredimo eno skupno gasilsko. S sabo bomo imeli tudi fotografa, ki bo snemal in slikal filmček o naši ekipi. Marko A. bi lahko slikal vse, da bodo fotke kot morajo biti. :wink: Ura bi bila okrog 20, ker tkarat bomo že vsi tam, ali večina. Mesto blizu štarta oziroma kje drugje, ker tam še nisem bil.
Naša ekipa štarta ob 9.25 se pravi malo za solo izvedbo in bomo na nek način lovili fante in dekleta pred nami. Že sedaj ponujamo pomoč vnaprej vsem, ki nas boste srečali z okrepčilom na KT in tudi prigrizek, če boste rabili. Potujemo v dveh kombijih, ker v ekipi s spremljevalci nas je 8.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA