prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Pegaz, kar se mene tče je vsaka ura za Dr... v redu. Ampak sem pa za četrtek.

Četrtek je pravi dan za Golado in njena gostovanja. Ura je prilagodljiva. :)

Lp, oranzni slon
pegaz napisal/-a:Uh, spomini so me čisto prevzeli, pa sem pozabil dopisati glavno:

Tudi Špela* se strinja z Drulovško edicijo Golade (v Drulado jo preimenujemo, če bo zagon uspel) :)
Bi bilo pa fino, da jo naredimo bolj proti večeru. Nekateri na Golado le redko zaidejo zaradi zgodnje ure. Zdaj, ko je dolg dan, bi jo lahko naredili recimo okoli 18-19h? Je to prezgodaj/prepozno? Za dan se zmenimo nato.

Okrog 19. ure bi bilo ok.
Sama sem v tednu od 16. do 20. 6. v Atenah, tako da takrat ne morem. :)
spela* napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Uh, spomini so me čisto prevzeli, pa sem pozabil dopisati glavno:

Tudi Špela* se strinja z Drulovško edicijo Golade (v Drulado jo preimenujemo, če bo zagon uspel) :)
Bi bilo pa fino, da jo naredimo bolj proti večeru. Nekateri na Golado le redko zaidejo zaradi zgodnje ure. Zdaj, ko je dolg dan, bi jo lahko naredili recimo okoli 18-19h? Je to prezgodaj/prepozno? Za dan se zmenimo nato.

Spela* upam da ne greš na Špartatlon :oops:
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Spela* upam da ne greš na Špartatlon :oops:

:rol:
Ne, ne, grem delat. :wink:
Hoj!

Včeraj sem se izkazal kot napovedovalec vremena. :) Čeprav je bilo nebo temno sem bil prepričan, da naju ne bo opralo (če se bova podvizala na poti). Razy je raje svojega androida pustil v varnem zavetju. ;) V pogovornem tempu sva zaključila krog in po kratki analizi pujsnila novim zmagam naproti.

Lp, Jusuf

p.s.: S ta dolgo Franjo opravijo samo hardiči. 8)
  • 1
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA