Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dragi tekači!

Prodam eno karto za udeležbo na Berlinskem maratonu 2014. Jaz sem se po predhodni prijavi v začetku leta odločila, da me letos v Berlin ne bo in zato je sedaj čas, da karto (oz. karti) prodam naprej. Akontacijo sem zaenkrat plačala za 1. osebo (100 eur) + štartnino (99eur) in za 2. osebo, ki potuje kot spremljevalec (ne tece).
Štartnino sem kupila v kompletu z maratonskim 3 dnevnim izletom, ki ga ponuja ŠD Maratonc.

Cena izleta: 279€ in vključuje:
- prevoz s sodobnim turističnim busom,
- dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3 *,
- vse cestne pristojbine,
- osvežilo na busu,
- informativno gradivo,
- vodenje.

Dodatni stroški, ki ji lahko še pričakujete:
- vstopnine
- kosila in večerje
- karta za javni prevoz

Moja prijava je bila po žrebu potrjena s plačilom akontacije 100€ (+štartnina 99€), ki sem jo nakazalana na račun SI56 0313 8100 0633 166 (ŠC Maratonc, Beleharjeva 3a, Šenčur , koda namena ADVA, referenca 00 28092014). Preostanek plačila za izlet se izvede do 31.8.2014

na isti račun ali v trgovini ŠCM.
Za več informacij sem dosegljiva na ZS.
spela* napisal/-a:Samo opozorilo tistim, ki bi na ta način (prek foruma) kupovali startnino za Berlin: tekli boste pod imenom prodajalca, če boste sploh lahko tekli)

To nam je popolnoma jasno,svoj osebni dokument daš kupcu in lahko teče, saj do sedaj je bilo tako. Hvala špela* za opozorilo.
Nakup štartnine z Berlin je nesmisel...lani so ob prevzemu št. številke zahtevali osebni dokument in dali vsakemu tekaču zapestnico. Oboje pa je pogoj, da prideš v štartni prostor, tako, da v principu sploh ne moreš tečt...brez zapestnice in št. številke te lahko kadarkoli in kjerkoli odstranijo.
No ja, kljub temu nas je lani 5 iz avtobusa teklo pod drugim imenom, se pravi 10 %, tako da tako brezupno spet ni. Je pa res, da če postaviš svetovni rekord, le ta ne bo veljal...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA