prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
miciM napisal/-a:No, tuji jaz sem v nedeljo odtekla svojo prvo Golado letos :lol: .

Pohvaljena. ;) Je prav, da se kdaj pa kdaj Golado spraši. :D

miciM napisal/-a: :wink:
tema se bo kmalu lahko imenovala OVAL :D

He, he, naj bo tako ali drugače. Golada je bila vedno tesno povezana z OVALOM. Še posebej v zasneženih in ledenih razmerah (oval so vedno plužili). :D
Se vidimo v četrtek ob 1700. ;)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

V četrtek je bilo prav fletno. :) Namesto ovala je padla ena klasična Golada brez stopnic. :D Prijetno se je švicalo in razgledovalo po flori in favni. :) In nekam sumljivo hitro je bilo konec. ;)
Se vidimo spet v četrtek. Srečno!

Lp, oranzni slon
Hoj!

8) Oranzni slon mi je serviral lep časovni izziv na TF10-ki. Očitno bom moral malo več in hitreje vadit, da mu vrnem z enako mero. :)
Torej, v četrtek gremo eno klasično levo-levo Golado potem pa še 25 krogov na oval. Ne pozabite na pijačo in brisače ( švic (ali dež) bo tekel v potokih). :D

Lp, Jusuf
Hoj!
cele napisal/-a:Vidim da je Jusuf resno vzel tale izziv za izbolšanje časa Oranžnega slona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,

8) Ali lahko vzamem drugače kakor resno to izzivanje oranznega slona? :) Rokavica leži pred mano in ne bom sedaj postal zajec. ;)

cele napisal/-a: Klasična golada in to levo :lol: pa še 25 krogov ovala to pa ni mačji kašel :-- :--
Jusuf držim pesti.

Seveda mačka nič ne kašlja. :D Je zdrava in lovi miši. :) Nič pesti držat, raje pridi kaj mimo družbo delat (vsaj del poti). :)

Lp, Jusuf
Helou!
NM Bajsi je propalica, baksus in še kaj.
Teče nič, ima ljubico (pa čeprav je to samo tišlarska delavnica), žre in se debeli.
Zadnjič ga je OS aka Jusuf pobaral kako je z letošnjo Rožlado. V strahu mu je NMB odvrnila, da se Rožlada terminsko seli v četrtek ob 19.00. Jusuf aka OS mu odvrne, da ga to nič ne zamudi. Odlaufa Golado in špricne na Rožlado. V še večjem strahu, da je Jusuf tekaško nedosegljiv, ga le ta pomiri, da je tudi on zadebeljen in, da lagano teka enkrat na teden.

Khm, po prebiranju postov zadnjega meseca bi rekel, da se je debelo zlagal.

Kljub vsemu se Rožlada začne 18.9. ob 19.00. Vabljeni!
Pozdrav!

NM Bajsi naj se nehajo dajati v nič. :) Goladarji dobro vemo, da NM Bajsi vedno razturajo po ustrezno dolgem počitku in regeneraciji.
Moja malenkost teče enkrat tedensko. Včasih niti to ne. Žal. In se nič ne laže. :)
Torej, v četrtek ob 1700 Golada in ob 1900 Rožlada. :)
srečno!

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Ta teden za spremembo nisem nič govoril ampak sem raje tekel. V četrtek ob 1700 je padla klasična Golada (po Hradetskega cesti) v solidnem tempu (pod uro). V premoru sem telescu privoščil nekaj maščob, beljakovin in zelenjave ter se odpravil na Rožlado. Ob 1900 je NM Bajsi dala znak za začetek in sva šla. NM Bajsi so bili kakor vedno po dolgem premoru zelo našpičeni. Ugotovila sva, da progo še vedno dovolj dobro poznava, da tudi v temi ne potrebujeva lučke. :) Ura v cilju je bila ugodna, kakor tudi denarno stanje na urbani. In potem sva pujsnila proti domu.
Priznati moram, da se mi pozna pomanjkanje dolgih tekov. Zanimivo, da v petek zjutraj sploh nisem imel težav z nogami in sem mirno eno uro čofotal po vodi. :)
Na žalost se bodo tile heci ob četrtkih sedaj končali. Do novega leta so me okupirale romi barvice. Kako bom(o) tekli v bodoče se bo potrebno še dogovorit. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Drago goladasrsko ljudstvo, meni je zelo žal ampak ob četrtkih (do novega leta) so ravno v času Golade na vrsti romi barvice. Predvidevam, da ste tako navajeni na četrtkove termine, da jih ne bi zamenjali za nič na svetu. In prav je tako. Jaz bom skrbel za najave vas pa prosim, da skrbite za udeležbo in poročila.
Po novem letu pridem preverit ali ste bili pridni. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

8) Kako vesel dan. :P Ta teden so romi barvice prestavili iz četrka na sredo. :) Torej? V četrtek gremo dvojni program. Golado in potem ob še Rožlado skupaj z NM Bajsijem. Kako radosten dan. :) :D
Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Dan radosti se je končal že z Golado. (Hvala Razy za prenašanje moje malenkosti.) NM Bajsi niso bili razpoloženi za tekanje z oranžnim slonom. ;) Ampak meda bodo NM Bajsi kmalu bolje razpoloženi. :)
Naj na tem mestu zapišem tudi, da je moja malenkost v torek uspešno utekla "Kamničanu" in si ogledala del poti ob Savi. :) Zelo prijetna proga. Pridem še. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

V četrtek bo spet Golada. Ob običajni uri. Tempo primeren, da v nedeljo ne bo težav. :) Tisti, ki boste špricali LM pa lahko priporočim tudi Rožlado. Prav tako v četrtek ob 1900 izpred bazena v Tivoliju. Vodijo NM Bajsi. Tukaj priporočam lučko za vse tistem, ki v temi ne vidite nič pred seboj. :)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA