- 03 Sep 2014, 11:51
Lp!
Ja, te razumem, vse kar si napisal je po svoje res. Saj sem rekel, zame je konkretno problem termin, za ostale ne vem. Bi morali drugi povedati kako je. Ta termin je dejansko "prebukiran" ( tek na Dražgoško goro, Pohorski gozdni tek, tek Veronike Deseniške, tek na Otliško (angelsko) goro,...). Interesantno bi bilo videti koliko TF-jevsev se je udeležilo teh tekov oz.koliko bi jih šlo na TF-10, če ne bi bila na ta termin. Mogoče bi bilo bolje, če bi bila dan prej, na soboto (ali mora biti prav na nedeljo).
Res je tudi, da ni nobene garancije, da bi bila udeležba drugačna (številčnejša), če bi bila prireditev na "prost" termin (prej ali kasneje), ker je to odvisno od nas samih. Bi pa bila vsaj dana "možnost" tistim nekaterim, ki zaradi okoliščin ne morejo sodelovati.
Vsem pa itak ni mogoče ustreči (omogočiti), mogoče pa bi se izvedla anketa (ali je že bila) vseh zainteresiranih TF-jevcev, ki bi predlagali "najboljši" termin in tako dosegli neki konsenz.
Res je tudi, da je največje breme na vas, ki na našo željo organizirate to prireditev, ki pa jo mi jemljemo kot "samoumevno" in na njo gremo ali pa ne. S tem razvrednotimo vaša prizadevanja in tudi prireditev in zato nastanejo težave (majhna udeležba,večji stroški,..). Morali bi vzeti tek za "naš" in temu prilagoditi ostale dejavnosti oz.doseči, da bi tako bilo.Mogoče bo že drugo leto tako,tudi z mojim prispevkom !?