Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Obljubili ste nam trail z dušo in nam ga v celoti poklonili. Sam sem na startu zamudil kakšno minutko. Metlo sem hitro predal prijazni deklici po imenu Maja. Prehitim še nekaj bodočih knapinj in knapov. Z desno nogo stopim v globok sneg in ostanem brez superge. Tako gre nekaj korakov, potem se raje vrnem. Obutev najdem in se obrnem v smeri cilja. Počasi napredujem in se do cilja prebijem v globine sredine. Med potjo niti enkrat ne zaidem, pa čeprav sem se kar precej ogledoval naokoli in nisem bil najbolj pozoren. Nekajkrat sem si rekel: 'Peter, kdaj si zadnjič videl trakec'. Pa se je prav tako pokazal malo pred mano. Trasa je bila zelo lepo speljana. Postojank je bilo ravno prav in so bile tako založene, da hrane in pijače ni bilo potrebno nositi naokoli. Led, sneg in malo vetra so sodili poleg, kot začimba. Na spustu z Mrzlice proti cilju je letelo kot hudič, malo pa tudi drselo. Na koncu je sledilo druženje s krasno trail družino. Sem se bom vsekakor še vračal. Organizatorjem poklon. Veliko napora ste morali vložiti, da je navzven vse izpadlo tako enostavno in samoumevno.
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA