prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bomo videli, kaj se bo vse dogajalo jutri.Če ne bo višje sile se bom prav rade volje udeležil teka malce bolj uvidevnega :roll: tekca.
Nisem pa še čisto prepričan, da mi bo uspelo.
Delal bom na tem.Komaj čakam, da končno zopet malce potipam teren z mojimi nogami okoli Brda.
Pa da vidim, al Brunarca še trdno stoji :P .
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Na štartu zbrali Bigfrik, Matevž pa jaz(OK, pa Barb v drugo smer). Seveda nismo mogli brez tistega šprinta(kao) v klanec pri tretjem km. No do šestega nam je kar šlo, pol pa...adijo pamet. Zaključili v 44, v brunarci pa cel kup odličnih idej, ki se še kar nadaljujejo---
Uporabniški avatar
 Barb
Aha, pa da se ne bi tole pozabil :!:
Itak,da se v Brunarci vedno porarajo nore ideje in stave.
Tokrat je padla stava:
Aleš :arrow: 1:19 :roll: 77kg :roll: 2006 :bum:
Uporabniški avatar
 ales
Standardni četrtek. Nestandardna ura:16.30. Brdo. En krog.
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:Standardni četrtek. Nestandardna ura:16.30. Brdo. En krog.

Sedaj pa res že komaj čakam, da bo konec marca poletni čas ter daljši dan, da se bo t.i. "nestandardna ura" pomaknila proti 18.00, saj ob 17.00 šele pridem iz šihta.

pies: A je kdo za to nedeljo dopoldan; lahko tudi popoldan? En počasen krog za klepet?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Vlajko glede na to da danes nisem mogel priti na en krogec okoli Brda, da bi se pridružil Alešu pa srčno upam, da mi bo to uspelo v nedeljo popoldan.Ker imam dopoldan en trening in bom šele popoldne bolj na razpolago.Te bom pa obvestil na ZS.
Lepo se imejte vsi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Živjo,

se je led okoli Brda že stopil? Sem malo bolj nerodna, pa me skrbi... :oops:

Ker ob četrtkih ne morem (pa petkih, pa ponedeljkih, pa torkih, pa sredah) tudi ne, bom odtekla en krog v soboto ob 10.00, mogoče tudi v nedeljo enega. Če pride še kdo, lahko malce poklepetamo...

Nataša
Uporabniški avatar
 ales
Včeraj sem bil kar sam. Najprej sem bil malo žalosten, ko sem pa začel tečt, pa ne več tko zlo. Sneg, ki me je prejšnji teden, kao, motil se je zdaj namreč na severni strani spremenil v 2-3 cm nadležnega ledu. Tko da moraš zdaj skakat in iskat tisto malo prostora na snegu ob ograji. Nč kaj luštno skratka... Na Vzhodni strani ledu seveda ni in pot je že skoraj suha. Tako sem moral zadnje štiri kilometre skor dušo spustit, da sem krog zaključil v malo manj kot 45 minutah. Moj nasvet-par dni je bolje poiskat kak drug teren...
Uporabniški avatar
 NatašaB
Aleš, hvala za info.

Bom šla pa kam drugam, da se ne polomim...

LP, Nataša
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:..... Moj nasvet-par dni je bolje poiskat kak drug teren...

Z drugimi besedami.....pridite kaj na "Vlajkove" terene po Sorškem polju. :wink:

Resno: če bi kdo imel namen v nedeljo priti tudi v ta konec, naj se mi nekako (ZS ali preko posta na tej temi) javi, spasiba. :o.
 alenka
zivjo,
mene pa zanima, ce ima slucajno kdo cas za tek v dopoldanskih urah?
alenka
Uporabniški avatar
 ales
Jaz imam čas tudi dopoldne, sam pri najboljši volji ne vem, kje bi zdajle tekel...sem šel včeraj zvečer tečt do Valya, sem ujel ta prve tri cm snega, ampak je kr drsel. Pa sploh nisem bil sam! Ma ja, saj bo konc tudi tega snega... Joj, pr ns se že jasni!
Uporabniški avatar
 milan
Okrog Brda je bil včeraj lepo zglajen sneg, ne preveč drseč. Na vzhodni strani pa cca. 3km blata. Če pa startaš v blato se ti copati do cilja lahko očistijo:). Samo danes pa je spet padel sneg... morda bo zanimivo.
Bom probal en krog v soboto.
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest cem večiri od 21-22 girou po kranju, noro lepo snega ravno toliko da je bilo mehko kot po nežni travici in ni drselo, po polju od Mercatorja do Delovskega mostu pa res lepo in noro svetlo! In tako kot pravi Aleš tudi jaz nisem bil sam, ob 22.15 mi je mimo vojašnice nasproti pritekal sošolka iz Gimnazije, noro! ja včasih se moraš zmigatm, jest sem se res mogel, vožnja na dunaj in nazaj in posedanje na setanku, rabil sem zrak.
 alenka
sej bo kmal konc tega snega, pa bo lažje. če boš takrat dopoldan še frej, se lahko kje dobiva.
lp alenka
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA