Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Miroslav
#340696
Še moje mnenje.
:!:
Za prvič čisti presežek.
:clap:
Organizacija čista petica, prireditveni prostor super, okrepčevalnice u nulo, majčke lepe, prostovoljno osebje zelo prijazno, proga super, še vreme je danes služilo, tudi Pohorski lonec je bil odličen.
:laola
Se vidimo drugo leto.
:wink:
 AnkaB
#340709
Zdravo,
se zelo strinjam: organizacija brezhibna, ekipe na postajah prijazne in navijaško vzpodbudne, proge označene skoraj preveč (če je to mogoče). Menda se je nekdo kljub temu malo izgubil - le kako?
Pohvaliti je treba tudi natisnjen profil trase in "help" številke na štartnih številkah.
Vrhunsko, hvala in čestitke.
Anka
 TBill
#340714
To so zelo vzpodbudne besede in dobra popotnica za organizacijo prireditve naslednje leto. Kljub izjemnemu trudu, ki smo ga vložili v organizacijo prireditve vemo, da smo naslednje leto lahko še boljši. :)

Hvala torej za tako dober sprejem! To nam res veliko pomeni.

Hvala vsem udeležencem za obisk in tudi tukaj spet zahvala vsem prostovoljcem, brez vas ne bi šlo.
Uporabniški avatar
 raf
#340717
Lepa prireditev, ki ima možnost, da preraste v nekaj več. Seveda so se dogajali tudi kaki lapsusi, ampak to je del, kjer so vsi začetniki(prireditelji) na istem...Učimo se na lastnih napakah in bo naslednje leto boljše. Pohorski lonec zmaga in je lepa popestritev, ker drugod dobiš samo testenine. Glede proge bi imel pripombo, da je drugo leto lahko še bolj označite, ker od preveč zastavic ne boli glava....na 9-tki so se nekateri celo izgubili, ker je en kekec :FO: nekaj trakov enostavno skril ali potrgal......Okrepčevalnice so bile solidno založene in edini problem je to, da niso bile enakomerno porazdeljene , oziroma bi morala biti prva že na 3 km pred vzponom v gozd.... oziroma, ko smo zapustili civilizacijo ....
Seveda moram pohvaliti prostovoljce, ker so bili res prijazni in kot so že predhodniki napisali je brez njih težko organizirati tako prireditev.
Uporabniški avatar
 Tajataja
#340719
Rezultatov sicer ne najdem. Se pa govori, da lahko čestitam Mucu. Bravo Muc!!! :laola

Jaz sem iz razočaranja, ker nisem bila izžrebana za UTMB, za letos presedlala na cestne ultre. In že tako močno pogrešam trail sceno, da sem že v eni tekaški depresiji. Še Logarska, v oktobru pa se spet vidimo na neurejenih terenih! Komaj čakam!
 AnkaB
#340739
Pa še nekaj: super rešitev za čip!
Nekaj tekov imam že za sabo, pa česa tako elegantnega in zanesljivo pritrjenega še nisem videla.
Se vidimo naslednje leto, če le ne bo kake višje sile!
Anka
Uporabniški avatar
 husein
#340745
AnkaB napisal/-a:Zdravo,
proge označene skoraj preveč (če je to mogoče). Menda se je nekdo kljub temu malo izgubil - le kako?
Anka

Ta nekdo, sem bil jaz. Zašel sem na Partizanki, kjer bi moral levo, zavedli pa so me trakovi na desni (kljub temu, da sem nekaj sekund postal na makedamu in gledal kam, me redar, ki je bil okoli 20m stran od mene ni opozoril, naj grem levo). Tako sem drugič prišel do Pečk, od koder so me prepeljali nazaj do Partizanke. Izgubil sem veliko časa, predvsem pa se je bilo težko zmotivirati za nadaljevanje.
Na koncu je bilo znosnih 6 ur in nekaj minut ter dodatnih nekaj kilometrov.

Pogrešal sem kakšno okrepčevalnico več, mogoče bolje razporejeno. Na gozdnih križiščih, bi bil lahko kak redar več, na okrepčevalnicah pa kak manj. Glede označb, meni, ki sem tekel večinoma sam, je bila ponekod premalo označena. Če pa je v tvojem vidnem polju še kak tekač, pa res ne pogrešaš dodatnih označb.
Uporabniški avatar
 muc
#340747
Lepa sobota je za nami...hvala lepa organizatorjem za lepo organiziran tek in vse kar paše zraven....meni je bilo vse tipi-topi! :laola
Parkirišča, dvig številke...prijazni, nasmejani prostovoljci/ke so že pred štartom dali občutek, da bo vse tako kot mora biti...mal čvekanja in štart..najprej mal ravnine za ogrevanje potem pa v hrib...hmm nisem vedel, da imate na Pohorju tudi take strmine :lol: ...vmes srečal kar nekaj poznanih TF obrazov....hvala za navijanje :clap: ...in že drvimo proti cilju...trakcov, zastavic res veliko ampak jaz ne bi bil jaz, če ne bi spet spregledal ovinka v levo in že pičimo dalje...glede na izkušnje iz Vipave sem obrnil že v drugem ovinku makedamske ceste :shock: in nazaj do zastavic...ufff je dobr filing ko veš, da si spet "back on the track" :D ...še zadnjih 5-6 km in cilj je tukaj! :wink:
Hvala lepa vsem za navijanje, dobro voljo in pozitivno energijo...lepo je bilo in sigurno se še zagledamo na Pohorskih strminah! :D
Bravo in čestitke vsem sotekačem in sotekačicam...see ya :wink:


p.s. Ruše so ful lepe...priporočam! :D
#340765
Še jaz na kratko:

Tik pred zdajci sem se vseeno odločila, da zadnji daljši trening pred Jungfrau maratonom v Švici čez dva tedna, opravim organizirano in malo bolj tekmovalno. In ni mi žal. :D

- vreme nam je služilo,
- proga odlična (noge me še danes spominjajo na spust :wink: ),
- označeno super (čeprav sem tudi jaz proti koncu z eno skupinico sfalila....ne vem ali je bila brzina kriva ali kaj? :lol: ),
- v pohorskih gozdovih srečala kar nekaj znanih obrazov, katerih sem bila res vesela in so mi dali dodaten zagon :D
- orepčevalnice ok, (no, med prvo in drugo sem kakšno pogrešala, tako da sem se iz svoje zaloge hidrirala) :D
- štartno - ciljni prostor nam je nudil vse kar smo potrebovali
- izkoristila masažo (hvala maserki, čeprav me je bolelo ko :evil: )
- izkoristila vstopnico za bazen in bila pravočasno nazaj do podelitve :D

V glavnem vse pohvale organizatorjem (predvsem, da so si upali! :clap: )in prostovoljcem! :laola
Čestitke vsem tekačem, predvsem tistim, ki so se borili na ta daljši varianti! :clap:

Se vidimo spet drugo leto (na kateri trasi, se bom takrat odločila)! :wink:
#340772
Moja prva 21km trail izkušnja i zagotovo ne zadnja.Moja najboljša tekaška izkušnja,pa jih imam kar nekaj za seboj :clap: :clap: :clap: ,naslednjič se vidimo :laola ....Organizatorju vse pohvale,pohvala tud gostinski ponudbi :clap: ...SE VIDIMO :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA