-  29 Feb 2004, 07:12

Takole kidanje je tudi dober trening za potiskanje vozička, seveda ne v takem dresu
 za potiskanje vozička, seveda ne v takem dresu   kot na sliki, pa še  reaktivni pogon bo povečal brzino!
 kot na sliki, pa še  reaktivni pogon bo povečal brzino!  

mojcej77 napisal/-a:Rolca se gre zdele svojo dopolnilno rekreacijo in po stanovanju (in še mal okoli) šiba s hojco. Hm! Mogoče jo bo pa zdele kr za en takle plug zamenjala...bo prebava kt nova!
Takole kidanje je tudi dober trening
 za potiskanje vozička, seveda ne v takem dresu
 za potiskanje vozička, seveda ne v takem dresu   kot na sliki, pa še  reaktivni pogon bo povečal brzino!
 kot na sliki, pa še  reaktivni pogon bo povečal brzino! 
Dokler tečem upam!

kajti tudi sam sem resno razmišljal o teku na smučeh. Zadnjič sem bil na smučeh še v mladih letih, ko sem polomil edine smuči, pa še do danes nisem nabavil novih.
 kajti tudi sam sem resno razmišljal o teku na smučeh. Zadnjič sem bil na smučeh še v mladih letih, ko sem polomil edine smuči, pa še do danes nisem nabavil novih.   Za letos ne vem če se splača začeti, ker nimam niti koščka opreme za tek na smučeh,
 Za letos ne vem če se splača začeti, ker nimam niti koščka opreme za tek na smučeh,  drugo leto, če bo vse po sreči, pa skoraj zagotovo.
  drugo leto, če bo vse po sreči, pa skoraj zagotovo.  Če boš kdaj treniral kakšen počasen tek, pa mi povej, bova pa tekla skupaj, če smučati ne moreva. Saj sva parkrat že tekla skupaj, pravzaprav ne skupaj, jaz sem tekel za tabo
  Če boš kdaj treniral kakšen počasen tek, pa mi povej, bova pa tekla skupaj, če smučati ne moreva. Saj sva parkrat že tekla skupaj, pravzaprav ne skupaj, jaz sem tekel za tabo 

in sem jo že krepko sit. Spet sem kidal sneg, da je že podobno nenakšnemu drilu. Edino kar je dobro, da je delo z lopato nevtraliziralo majhen muskelfiber iz Socerba.
  in sem jo že krepko sit. Spet sem kidal sneg, da je že podobno nenakšnemu drilu. Edino kar je dobro, da je delo z lopato nevtraliziralo majhen muskelfiber iz Socerba.  
 je izdala ukaz, da je treba tiste kupe snega, ki sem jih nametal v času obilnih snežnih padavin, sedaj razmetati naokoli, da bo sneg prej pobralo. Seveda sem ubogal in ukaz izpolnil, izgledalo pa je približno takole:
 je izdala ukaz, da je treba tiste kupe snega, ki sem jih nametal v času obilnih snežnih padavin, sedaj razmetati naokoli, da bo sneg prej pobralo. Seveda sem ubogal in ukaz izpolnil, izgledalo pa je približno takole:

Na terenu, kjer se rolam, to je okoli 3 km dolga asfaltirana cesta pred karavanškim predorom (ko bomo v Evropi, bo na razpolago še več prostora za rolanje), je bilo neverjetno veliko rolarjev, pa tudi tekačev, tako da sem bil kar v dilemi, ali na rolam ali laufam.
 Na terenu, kjer se rolam, to je okoli 3 km dolga asfaltirana cesta pred karavanškim predorom (ko bomo v Evropi, bo na razpolago še več prostora za rolanje), je bilo neverjetno veliko rolarjev, pa tudi tekačev, tako da sem bil kar v dilemi, ali na rolam ali laufam.