prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pri uradnih manjka nekaj podvigov :-) sploh pa ne najdem tistega, ko smo šli prvič MarkoR, MiroR, Inot in jaz.
Tokrat pa ponavljamo :-) kot običajno :-)
 Tekačiča
ZdravkoC napisal/-a:Pri uradnih manjka nekaj podvigov :-) sploh pa ne najdem tistega, ko smo šli prvič MarkoR, MiroR, Inot in jaz.

Verjetno se niste "štemplali" . :wink:

Jaz sem tudi zraven na letošnji praznični Šentiljski. :D (v katero skupino spadam ne vem, vi me kar dodelite nekam.... :mrgreen: )
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Pri uradnih manjka nekaj podvigov :-) sploh pa ne najdem tistega, ko smo šli prvič MarkoR, MiroR, Inot in jaz.

Zdravnko naj te spomnim, da vam prvič ni uspeli s progo opraviti v celoti... vam je zagodlo vreme :cry:

semjul napisal/-a::D

ravnokar preštel 9 uradno zabeleženih krogov, torej bo tokrat uradno desetič, razlog za slavje :drink

Pa ne samo zate, tudi za Zdravkota :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: Zdravnko naj te spomnim, da vam prvič ni uspeli s progo opraviti v celoti... vam je zagodlo vreme :cry:

Ma jaz sem bolj trd za takšno razmišljanje.
Imeli smo dnevnike, smo štemplali, ni nam manjkal noben štempl.
Kdo pa preverja pohodnike, kje so se spustili v Šentilj? Zakaj ni na meji še en štempl?
Jaz grem z veseljem mimo tanka, čeprav je tista pot v temi kar zoprna, sva šla enkrat s Smo:-) Kojc in sva šla s težavo po temi. Takrat so celo nekaj regulili po gozdu in niti poti nisi prav videl.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
da še enkrat povem ... veliko je interesentov in interesentk. Kar sprašujejo.
Večina menda ne bo samo spraševala.
Eva itak gre, pa Marjeta in Anita ... še kakšna Loni in Vanja ... pa Mateja, Violeta in Margarita ... upam, da nisem katere izpustil :-)

Pišite predloge.
MarkoR mi je rekel, da bi ena lahkotna skupina startala ob 6:00 in se ne bi veliko ustavljali. Pizza na Zg. Velki ja, Juha pri Gaubeju pa je že ??? Jaz bi morda tako :-)
Dajmo se malo preštet in organizirat v grupnega po sektorjih :-)
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a: Zdravnko naj te spomnim, da vam prvič ni uspeli s progo opraviti v celoti... vam je zagodlo vreme :cry:

Ma jaz sem bolj trd za takšno razmišljanje.
Imeli smo dnevnike, smo štemplali, ni nam manjkal noben štempl.
Kdo pa preverja pohodnike, kje so se spustili v Šentilj? Zakaj ni na meji še en štempl?
Jaz grem z veseljem mimo tanka, čeprav je tista pot v temi kar zoprna, sva šla enkrat s Smo:-) Kojc in sva šla s težavo po temi. Takrat so celo nekaj regulili po gozdu in niti poti nisi prav videl.

Zdravko saj veš kako to gre, kdor golufja, golufja v prvi vrsti sam sebe. pol pa se naj vsak sam odloči, roko pa dam v ogenj, da med vami ni takšnega :clap:

Kar pa se tiče skrinjice pri tanku ti dam čisto prav, sem že predlagal pa zaenkrat še ni prišlo do realizacije.

Sicer pa o katerem datumu govorite, 8.februar? Ponavadi smo šli v soboto, je bilo potem dva dni časa za počitek :wink:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

start ob 6:00 je zame malo zgoden zaradi oddaljenosti, vendar če večini odgovarja, pridem tudi ob 6:00, se pa verjetno ne bom odpovedal počitku pri Gaubeju, prevečkrat sem bil prijazno sprejet, da bi šel mimo, celo opremo so nama sušili v sušilcu a ne Zdravko?
Seveda mi pa najbolj odgovarja ponedeljek 8. februar, vikend imam po planih, za sladico pa Šentiljska, počivali bomo pa ko bomo stari :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kot sem rekel, se malo preštejmo ...
0. Eva
Ninđa napisal/-a:1. Nino (mogoče) :)

2. ZdravkoC
3. Semjul
4. Maryet
5. Srečko
6.
pa dajte se sami vpisovat :-)

Predlog, prva skupina 6:00 - special tempo - (praviloma počasnejši - zajci)
Predlog dopolnjen, druga skupina - regular tempo - 7:00 (lovci)

Jaz bi startal ob 6:00 šel v svojem zajčjem tempu, tako da bi nas lovci lahko ujeli na Brlogi :-)
in ko grejo naprej, mi po bližnjici ... :-)
 Tekačiča
ZdravkoC napisal/-a:Kot sem rekel, se malo preštejmo ...
0. Eva
Ninđa napisal/-a:1. Nino (mogoče) :)

2. ZdravkoC
3. Semjul
4. Maryet
5. Srečko
6.
pa dajte se sami vpisovat :-)

Predlog, prva skupina 6:00 - special tempo - (praviloma počasnejši - zajci)
Predlog dopolnjen, druga skupina - regular tempo - 7:00 (lovci)

Jaz bi startal ob 6:00 šel v svojem zajčjem tempu, tako da bi nas lovci lahko ujeli na Brlogi :-)
in ko grejo naprej, mi po bližnjici ... :-)

Pa dobro no Zdravko, za tebe sem 0 (nula) ? :shock:

Jaz bi se vseeno priključila "lovcem" , razen če mislite kakšne rekorde postavljat :wink: . Mi je tisti tempo lani odgovarjal, torej nekje 10 ur, pica pri Snežinki in samo minimalen postanek pri Gaubeju, ker če se predolgo zadržimo več ni prave volje za tisti zadnji najbolj zoprn del poti. Lačni pa itak še nismo tam.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA