- 26 Mar 2017, 17:51
Tema za vaša poročila. Med objavljenimi bomo izžrebali enega dobitnika TF promo majice. 

. Čutila sem, da jim veliko pomeni. Meni pa tistih nekaj sekund, ki sem jih pustila na poti nič. Še oster zavoj desno in ponovno sledi vzpon, ki pa sploh ni tako hud. Niti 50 metrov višinske razlike na 5 km. To ni nikakršen bau bau
pogovor same s seboj pa je bil boj s tem, da le nisem prehudo popustila razmeram na progi. Nekaj časa sem iskala zavetrje med tekači a ni kaj dosti pomagalo. Tiste, ki sem jih dohitela sem pustila zadaj, tisti pa, ki so prehiteli mene so bili zame prehitri in sem ostala zadaj. Od 18 km sem se krepko borila z vetrom a verjamem, da nisem bila edina. Prav prijetna popestritev je bila glasba dolgolasega bobnarja, ki je neutrudno izvabljal glasbo iz svojih instrumentov. Ko sem bila dovolj blizu cilja in slišala glas uradnega napovedovalca sem dobila nekaj dodatne moči, ki pa jo je vzel tisti res zadnji vzpon do mostu. Kaj češ je že tako. Kljub vsemu sem v cilj prišla nasmejana. S časom še daleč od mojega najboljšega pred mnogimi leti, sem zastavljeni čas presegla in se na progi celo zabavala. slorunner napisal/-a:Ja, oznake so bile malce površno postavljene, nekatere so bile v 2. polovici tudi 200 m prezgodaj.

slorunner napisal/-a:Poročilo od levinja70 je pa tako lepo napisano, da sem ga kar nekajkrat prebral .[/quote]
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA