Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#356311
Letošnja je bila spet posebna zame :laola
Z Vandrovcem sva jo pred 5 leti že dala celotno skozi :clap: :clap:
Pa se je za letos Ivan, ki je slep spet odločil in me pobaral za spremljevalca. :D
Nekaj časa je izgledalo celo da 33. te Ultre ne bo več, pa se je le našla rešitev in jo je prevzel pod okrilje Celjski sejem :clap: :clap: :clap: :laola :clap: :clap:
Tako da so se stvari zapeljale naprej.
Zahvalil bi se organizatorjem za izpeljavo tega že 33, tega Ultra maratona in pomoč in sodelovanje pri teku.
Z Ivanom sva nekaj načrtovala predčasno štartanje in ga imela odobrenega, pa se je na koncu tako zapeljalo, da sva štartala skupaj z elito ostalih Ultrašev, znanih in manj poznanih. :D :D :lol: :lol: pa smo kakšno spet rekli med sboj in se podružili.
Vreme namje bilo kar naklonjeno :clap: nekajkrat malce dežja drugače pa prijetna oblačnost..celo pot.
Tempo sva imela kar zanimiv, tako da sva do Ljubnega imela glih na knap :) :D
potem pa je tempo malce padel in Luče so bile v dogovarjanju in pogovoru, da je časovnica s tempo ki sva ga imela :roll: :( predolga za cilj v Logarski.
Tako se je Ivan po razmisleku odločil da sede v kombi in v miru uredi hidracijo in tuširanje, jst sem pa potem odtekel s svojim tempom... :clap: :)
Ko tečeš med zadnjmi primerki na progi, je še zmeraj prijetno, se še dogaja in ko ti kakšn deci pivca sede vmes in še muska na okrepčevalnici :laola :laola
Poživi in da energije.
Sem jih še nekaj celo dohitel in prehitel, na zadnjem delu pa dohitel dva fest brata pa smo jo družno dokončali. :laola
:laola ZAHVALJUJEM se vsem sodelujiočim, ki ste pomagali pri izvedbi vseh tekov,,,in želim da se ta vse bližje 40temu nadaljuje še naprej.
Bil je dober občutek na koncu....
Na nedeljo smo pa še na FCC v Radovljico https://www.facebook.com/FCCSLO/ šli pomigat, ker je bilo že ta sedmič in sem bil še zmeri na tekmi....enkrat bo okrogla :clap:

Pa lepo se ga mejte :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA