Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#368024
Šmarna gora je zakon in bi se mi dolgo kolcalo, če ne bi bil prisoten. Ker je zadnjih nekaj let moje nečelo čez vikend samo ena tekma, sem ga tukaj prekršil, čeprav organizator smatra, če kdo ne zmore dveh tekem v dveh dneh, naj ostane doma :mrgreen: Seveda je korona močno krojila dogajanje, tistim, ki smo na vsaki veselici, pa je počasi že zlezla pod kožo. Ob prihodu v cilj sem pogrešal obvezno Mihatovo petko, z miškami, sadjem in čajem obložene mize, veliko ljudi zaradi mask pa sploh nisem prepoznal.
Zelo sem se razveselil Valentine in Darka, ki sta prišla navijat, mojih, kot po navadi ni bilo, saj jim je tek španska vas. :mrgreen: :mrgreen:
Sprva mi ni bilo tudi všeč, da si je organizator za tastare izmislil pol krajšo progo, uživam namreč med prehitevanjem v strmem vzponu na Grmado, ki je s tem odpadla. Je bilo pa doživetje pospremit najboljše tekače sveta v cilj, saj se mi ta priložnost le redko ponudi. Blata je bilo na progi kar nekaj, pa navijačev ob njej tudi, nisem pa opazil nobene okrepčevalnice, no, saj v hladnem vremenu in ob relativno kratkih progah (1800 in 5000m) niti niso potrebne.
Z doseženimi rezultati na obeh tekmah sem bil zelo zadovoljen, saj ob prelomu v sedemdeseta še zmorem po koreninski pod 20'. :D Je pa imel organizator kar nekaj 'cvetk', največja je čip na startni številki, ki je bolj za plašit vrane, saj je registriral samo cilj, starta pa ne, tako, da rezultat tistih, ki smo startali zadaj, ni relevanten.
#368025
čestitke za nove štenge, Tonek....prav tako Miletu in Bojanu...vesel sem tudi za Valentino in zares škoda, da zaradi službe nisem mogel priti vsaj na "ta dougo" traso.... :TF)
#368026
Tonek, ko sem šla po poti proti kao okrepčevalnici, kjer naj jast bi bila, da vas srečam čimveč botov, ker grejo vsi tri bote tam mimo, pridem do tja....prašam fantiče, če je tuki okrepčevalnica ??? , rečejo da ja, ma, samo navidezna...da zarad korwone ne smejo streč pijače....??? :shock: Okej, sam, da vem, kje bom jast kričala... pa jih med njih klepetom prašam, če grem lohk lulat, kam v šumo??? Pa se nasmejem,....in jih prašam, al lahk sam virtualno to počnem??? :lol: :lol: :lol: No, so mi odgovorili, da če imam masko, lahko kje kak kotiček najdem :lol: :lol: :lol:
Čestitke za stopničke...strašen si... bolj star, bolj nor :clap: :clap: :clap: :D
#368028
Prebral.
Valentina, ti si nepoboljšljiva! :D
Za vse tvoje usluge bi bilo tudi pet pladnjev mišk premalo.
Še enkrat hvala in ostani zdrava!
P.s. Vem, da zmoreš marsikaj. Če mi zrihtaš štartnino za 18km Izola trail, za dve uri samo za naju zakupim mišopečnico na Šmarn'ci, pa tudi :drink jih bova.
#368042
Veliko je bilo govora o športu na Šmarni gori, marsikdo pa ne ve, da je obstajal še en (neuraden) izziv na ta razglednik. Pred trinajstimi leti in pol smo se prvič podili gor in dol do zgodnjega popoldneva. Nostalgija me prevzame ob tej posebni vrsti tekmovanja. Avi in Kepica, mogoče pa le še dobita navdih za reinkarnacijo? :D
Takrat še nisem vedel za tekaški forum :x
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=11128
#368064
Danes že preizkusil včeraj prevzeto majico. Na telesu kot ulita ( Šarf je dobro predlagal velikost {XS/S}), funkcionalno me pa žal ni prepričala. Še vedno ne doseže kvalitete moje 15 let stare K-DRY majice :(
#368066
TONEK napisal/-a:Veliko je bilo govora o športu na Šmarni gori, marsikdo pa ne ve, da je obstajal še en (neuraden) izziv na ta razglednik. Pred trinajstimi leti in pol smo se prvič podili gor in dol do zgodnjega popoldneva. Nostalgija me prevzame ob tej posebni vrsti tekmovanja. Avi in Kepica, mogoče pa le še dobita navdih za reinkarnacijo? :D
Takrat še nisem vedel za tekaški forum :x
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=11128

O, tuki sem bla pej tudi jast... le da 2014-ga. Je blo rejs fejst: viewtopic.php?f=2&t=23023&start=15
:clap: :clap: :clap:
#368067
Še enkrat sem z veseljem prebral poročilo o tekmi izpred šestih let. Super. Razen jamranje o tvoji kilaži mi ni všeč :x . Saj si vendar naredila enajst vzponov, toliko kot jaz. Prehitel sem te le v številu prešvicanih majic :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA