Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 vinkop
#368093
res je, zdaj je potrebno še malo bolj pogosto migati kot smo bili navajeni....pa še vreme se je malo otoplilo, kar je top.... :TF)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#368103
spela* napisal/-a:no, tako ...
ne tečem več
vino namesto teka
naj živi zdravo življenje

ojoj Špela, presenečaš.
kaj pa triatloni?
no ja, pa saj vino tudi ni slaba izbira, ampak jaz imam raje pivo :-)
Uporabniški avatar
 pajo
#368168
Moram priznati,da me je teta corona letos že drugič obiskala! Prvič sem jo dobil meseca januarja na letališču v italiji ali španiji - Valencija. Takrat se nam še sanjalo ni kaj to je pa itak je bilo to tam daleč na kitajske. Bilo je izredno mučno predvsem pa boleče. Dan brez 6 tablet Dureta si sploh nisem zamišljal enostavno nisem zdržal! Kot neko srednjeveško mučenje z kleščami po mišicah ! Sedaj ko večina še NE verjame, da coranane obstaja pa ima partnerja , ki dela v ukc-ju in se pazi kot še nikoli... tudi maska je samo 80% zaščite mar ne? Sedaj jo je poleg naju kasirala še hči toplo upam, da vnuk in zet ostaneta zdrava. Junija zlomil še trico za popolno leto 2020. Verjemite mi, da si telo sploh pa srčni utrip pri meni sploh ne moreta vrniti na staro raven na žalot. Ne vem kaj mi bo sedanja potrjena okužba pustila za slovoglede teka. Držite se!
 vinkop
#368169
@pajo, izgleda, da imaš res veliko smole v letu 2020...kaj naj rečem? Upam, da se boš "pocajtal" in da boš v letu novem, ki prihaja, spet na nivoju kot si želiš... :toast: :TF)
 TONEK
#368171
Nikar ne bodi tako črnogled, jaz pa le mislim, da se bodo še vrnili lepi časi!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA