Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Tekma že izpeljana. Kakšno poročilce? Baje so se tekmovalci izgubljali na progi, tudi favoriti. Pa hudo vročino ste tudi imeli...
Uporabniški avatar
 Franci65
Če se je kdo izgubil, si je sam kriv. Po tistem, kar sem jaz videl, je bilo dobro označeno. Res je, da najhitrejši tekači niso vedno pozorni na oznake. Glede same organizacije sem zelo zadovoljen. Parkirišče na pokošenem travniku. Če si bil zgoden (kot jaz), si našel lepo senco za drevesi. V cilju probiotični jogurt, malica zelo okusna polenta z golažem. Ogrevanje pred startom sta vodila tekaški trener Urban Praprotnik in soproga. Bilo je prijetno toplo kot vsako leto ob tem času. Za leto 2026 se obeta dodatna ultra razdalja čez Snežnik 65 km. Vsako leto se rad vrnem, sem si že rezerviral startno pozicijo na razdalji Milanja Trail 17 km.
 TONEK
Super, Franci, vesel sem pohval. Tudi jaz imam z organizatorji dobro izkušnjo, saj so mi brez težav vrnili štartnino, ki sem jo vplačal že pred meseci ker se je žal nisem mogel udeležiti. Upam, da se naslednje leto izide.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA