Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Z*
Lučko napisal/-a:Čudno se dogaja tudi v Bajsijevemu kotičku: mnogo je govora o jajcih! Ej sm jz kej zamudu??? :shock:

Ja, Lučko, velika noč je na obzorju, jajca so zdaj zelo IN, vseh vrst, barv in pripadnosti ... :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Lučko napisal/-a:Dan mojega dežurstva sem kot ničkolikokrat preživel sede-na riti 8) in čaaaakaal

Helou!
A tisto: dežurac puši k***! še velja?
Kako pa kaj:
Stara kuka pitala fazana: "Ružna ptico, kol'ko brojiš dana?"
Stara đomba s prozora viče: "Puši k***, druže razvodniče!"
Umri gugi, dok ne dođe drugi!
Vetar duva, Nišava* se talasa, sitno broji septembarska klasa.
*reka skozi Pirot, kjer sem služil JLA
Niš, Pirot - zajeban život!
Slušaj 'vamo i javljaj se: Prijatno septembar! HVALA, KLASO!
Majka rodila propalicu, da mota motalicu!

A po žici drug Tito govori:
"Jel' vam težko, artiljerci moji!?"
Nije težko, 'al nije ni lako,
artiljerac ne mož' biti svako!

Ako neko pokuša,
granice da dira,
slobodno mu recite,
razn'jet če ga mina!
Tito je maršal,
Tito je genije,
Tito je komandant
slavne armije! HEJ!

Ja no, malo sentimentalne nostalgije nikoli ne škodi!
Uporabniški avatar
 5rca
matjaz napisal/-a::D :D :D 5rca, torej nas bo vec ki bomo porivaliii!!!

pa si že kdaj? :oops: jaz še nisem, se pa hitro učim :wink:
Uporabniški avatar
 primus
huuh, to je pa bil nostalgičen izlet - a ti to kar iz glave ? :D :shock: :D

pa še zelo zelo poučno !
zdaj npr. vemo katera reka teče skozi Pirot, da so artiljerci nekaj posebnega, da si bil septembarac ...

zdaj se bo pa hitro oglasila kakšna punca in komentirala - fantje, pa ne spet od vojske... :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Danes sem opravil zadnji trening pred Sežano. :D Tekel sem dvakrat okoli Blejskega jezera, odlično počutje, na Stolu, Golici in v Alpah sneži, v dolini še kar lepo vreme, malo oblačno, malo piha, mislim da bo tako v Sežani. :) Prvi krog je bil tako hiter, da sem bil vesel, ker so ponekod postavljene table za omejitev hitrosti na 60 in 40 km, sicer bi z brzino kar preteral in bi me res na ovinkih metalo ven. :? Srečal sem kar nekaj mamic (mimogrede vsem mamicam, mamam, mamijem, omam, starim mamam, babicam, babijem, materam, mutijem....čestitam in se zahvaljujem za njihovo skrb) z otroci. Eden je bil prav luštkan in radovedno me je opazoval, prepričan sem bil, da je Dule, pa sem se spomnil, da je že zelo zrasel in da je v forumu samo slika iz davne preteklosti. Drugi krog je bil bolj počasen, vseboval je tudi hojo, razgibavanje in nekaj bilj hitrih tekov, da ne rečem intervalov. Počasi se vrača kondicija. Za Sežano pripravljen! na tek in potiskanje vozička!!!! :D
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr napisal/-a:Eden je bil prav luštkan in radovedno me je opazoval, prepričan sem bil, da je Dule, pa sem se spomnil, da je že zelo zrasel in da je v forumu samo slika iz davne preteklosti.

:lol: :lol: Fotr res si faca, tebi ne uide noben dogodek okoli tebe :lol: :lol: . No slikca pa ni iz davne preteklosti, pač pa moj sinček Jan :wink: !
Uporabniški avatar
 Fotr
Dule napisal/-a:No slikca pa ni iz davne preteklosti, pač pa moj sinček Jan :wink: !

Potem pa ni čudno, da sem te zamenjal, saj je cel Dule! :D
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr obljubim, da bom tudi sam poskušal pri teku bolj pozorno opazovati dogajanje okoli sebe in ga nato poskušati spraviti na papir - kar pa ne bo tako enostavno, saj bi moral imeti s seboj zvezek ali pa kar PC, saj mi drugače več kot polovica dogajanja uide mimo.. :oops:

Ja zvezek ne bi bila slaba ideja saj velikokrat dobim pri teku kakšno idejo, ki pa jo nato pozabim :lol: !
Uporabniški avatar
 matjaz
5rca napisal/-a:
matjaz napisal/-a::D :D :D 5rca, torej nas bo vec ki bomo porivaliii!!!

pa si zˇe kdaj? :oops: jaz sˇe nisem, se pa hitro ucˇim :wink:
:D :D :D znam, pa se se vedno rad ucim.
 Lučko
Bajsi zaboga, pa kdaj si ti vojašno služu, a je blo to pred kristusovim rojstvom al po njem???? Al je Šmarna gora takrt še lavo bruhala???? :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Septembar 1988/89, Pirot
poslužilac na artilerijskom oruđu, haubica 105mm, M56
čin: vojnik
 Lučko
Aha. Se prav, da si bi (toplo)vodovodar :twisted: . A se gre za Pirot v Črnučah naravnost al desno? :shock:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Aha. Se prav, da si bi (toplo)vodovodar :twisted:

Helou!
N'č ne štekam, ampak zih'r je kul!

A se gre za Pirot v Črnučah naravnost al desno? :shock:

Ne, v Mostah malo desno in naravnost.
 Lučko
Bajsi napisal/-a:N'č ne štekam, ampak zih'r je kul!

Kul :?: :oops: Havbica, top, RB, MM, RRM... vse to so rori ali cevi. Upravljalci so rorčki ali cevovodarji :twisted: . Ko je cev topla, so toplovodarji :idea: :arrow: . A to nis vedu :?: As ti prepričan, da si bil toplovodar :?: De nis ti že v Mostah kje zaj... :twisted: :wink: :D :D :D
Uporabniški avatar
 Dule
Ej fantje a niste mal zašli iz teme :lol: :lol: ?

Naslov debate je namreč "doživetje na teku" vi ste pa že pri vodovodarjih, havbicah, cevovodarjih.. :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA