Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na štartu 9. teka po ulicah Kranja se je zbrala kar lepa množica tekačev. Med njimi je bilo opaziti tudi državnega reprezentanta v maratonu Romana Kejžarja kot glavnega favorita tekme. To je dokazal že sam štart teka, ko je bil z lahkotnim in hitrim korakom v ospredju. Nekoliko resneje mu je sledil le sovaščan Tone Kosmač. Potem pa so sledile manjše skupinice tekačev bolj ali manj hitre.

Pričakovati je bilo, da bo Kejžar "zrušil" rekord proge, a se je v cilju izkazalo, da je bil prepočasen za 2 sekundi. V cilj so tudi silovito finiširali člani TF, pa bi na tem mestu omenil samo tiste, ki jih poznam: Marko Rotenhajer, Tomaž Zupančič, Lojze Premrl itd. Odlično pa je med ženskami tekla članica TF Daneja Grandovec iz Maribora, ki je postavila nov rekord proge za ženske s časom 19:21.

Dogajanje v živo pa si lahko ogledate na naslednjem video posnetku.
 Ninocka
Danes v Kranju dogajalo: naša Veggie je zopet stala na najvišji stopnički (en dan po zmagi na trojkah)! :P :P Bravo!
V ženski konkurenci sta barve TF zastopali tudi Žuža in Daša.
Jaz sem vse zamudila-razen analize! :D :D
 žuža
Danes nas je nekaj Tfjevcev uspešno predihalo še kranjske ulice.

Priznam, da mi zjutraj, ko je še deževalo, sploh ni bilo za it in tečt v Kranj...posledice teka trojk so se en mičkn čutile v nogah. Ampak vleklo me je že nadaljevanje boja za 43. in 44. mesto oz. 1., 2., ali 3. mesto dveh veteranov Tfja – Aleša in bigfrika. Ni mi uspelo dalj časa ostati na ana.lizi po teku trojk, tako da nisem vedla kdo je koga bolj zmatral :D
Na štartu se je pojavil ta višji veteran, eden je pa manjkal :shock: ...zamudil štart, se mogoče na ana.lizi preveč utrudil,... :?: Glejga ejga, tokrat je le navijal :D Je pomagal, hvala Aleš.

Meni je bil današnji tek kar težek, še sploh tisti klanec navzgor. Ampak je šlo.
Čestitke vsem Tfjevcem. Zopet smo delali gnečo na odru. Največkrat omenjeni priimek je bil Grandovec, bravo Veggie, čestitke tudi Daši, ki je uspela na domačem terenu :D

Veggie je postala ta prava analitičarka z dvema kozloma v rokah. Na ana.lizo se je z bičikletom pripeljala tudi Ninočka :D

P.S.: Tomaž, upam da je tista vrečka na varnem. Sej če bi bila kuverta, je ne bi pozabila. :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tek po KR ulicah dobiva vedno bolj na hitrosti, kajti že omenjena šelestenje in žvenketanje opravita svoje. :roll:
Konkurenca pa vedno močnejša - govori se, da se bodo zvišale nagrade.

Tudi tokrat prisotna ekipa TF, v kateri je ženski del ( zopet ) poskrbel, da smo bili moški najmočnejši člen le na analizi ( Veggie absolutna zmaga + rekord proge, Daša medalja v kategoriji), medaljo za srčnost pa bi si zaslužila tudi Ninočka, ki je prikolesarila iz LJ, in se na isti način tudi vrnila - koliko je bilo vmes dežja, bo povedala sama.

Moškemu delu se ja malce poznala udeležba na Teku ob žici - nakaterim tudi na analizi :roll:

Organizacija teka napreduje iz leta v leto - letos je zaključek prireditve sovpadal s štartom Adventure racea :D . Je bilo prav zanimivo videti Matevža in njemu podobne, s kolikšno mero navdušenja in veselja so se pognali na pot. :cast:

Nekateri so bili tudi pogrešani - predvsem tisti s TF nickom :roll:
 Lučko
Prvo čestitke naši Veggie :arrow: BRAVO VEGGIE :cast: (ti si tko carica :lol: ) DAŠA BRAVO IN ČESTITKE tudi tebi :cast: , normalno čestitke pa tudi vsem ostalim TF-akterjem :arrow: vsem tistim, ki ste in vsem tistim, ki niste na kratkem filemčku :clap: :wink:
PS
Ja ta en so pa zlo moviegenični :oops: , se kr zlijejo z kamero :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Čestitke vsem skupaj, še posebej Veggie - vesel sem, da si spočila. Zjutraj, ko sem šel teči ob 9ih sem razmišljal in nekako v mislih držal pesti, da dober odlaufaš tole in seveda zmagaš. Prav si imela, glede na rezultate, je res Kejžar, Kosmač in potem daleč nobenga, al kaj čmo, treba se je držat treninga. :wink:
Pozdrav vsem skupaj, al pa dva :!:
 dpop
Lučko napisal/-a:Prvo čestitke naši Veggie :arrow: BRAVO VEGGIE

Veliko je tekačic na štartu, ki upajo na zmago,
Edino ena pa na koncu medaljo si obesi drago.
Gre vražje hitro ta deklič, to hitrosti je kraljica,
Ga junaka ni, ki upal reči bi da ni tud' lepotica.
In dnevi ki prihajajo, to čas bo njene vladavine,
Enako hitre ni nikjer, postala del bo zgodovine.

1507 Darko

P.S. Annie Lennox (Eurythmics PRESS :wink: ) je včasih pela:
"Who's that girl, running around with you"
No, dandanes si vse tekmovalke na tekmah, kjer nastopi Veggie pojejo:
"Who's that girl, running in front of me" :wink:

P.S.S. Če sem preveč "osladen", pa če je komu "cukr zrastu"...
skorja suhega kruha baje učinkovito zniža krvni sladkor :wink: :lol: 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja današnja dirka je bila izredno dobro organizirana in vse pohvale organizatorju.Na startu me je prijetno presenetil LojP, ki je mislil v druge kraje, a ga je izgleda domači log premamil.No Aleša ni bilo na spregledu, al pa ga jaz pol nisem nikjer vidu.Tako sva se drenjala na startu :lol: :wink: jaz in Bigfrik.Lepo nas je potem na koncu presenetila Ninočka, ki je celo prikolesarila v Kranj.
Slika
Vsak se je potrudil po svojih najboljših močeh, kar mu jih je ostalo od včeraj teka trojk okoli Ljubljane.
Jaz sem bil po dolgem času kar zadovoljen, sicer ne popolnoma, ampak je bil že občutek vsaj prve dva kroga in del tretjega dober.
Počasi prihajamo nazaj noter :lol: .
Veggie me je zopet impresionirala s svojo zavzetostjo na startu in potem na analizi, ki smo jo opravili tako na kratko.
Ob tej priliki ji ponovno čestitam za doseženo, in zasluženo zmago
Slika
Slika
Vreme je bilo lepo čeprav je zjutraj kazalo precej kisel obraz, ampak ker se je pojavil tekaški forum so se oblaki razpodili vsaj do analize.
Veggie nam je potem na analizi razkrivala
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Ja sam Kranj ima to bomba proga za tek, čeprav je tam tisti klanec, ki ti vzame tiste tako željene končne povprečne brzine, ampak kaj čmo bo pa drugič bolje.
Zmagovalci so bili nekako znani že pred samim startom, ko sta v ospredje stopila Kejžar in Kosmač, tak je pač ta šport.Eni zmagujejo eni pa zmagovito analiziramo :lol: :wink: .Bilo je prijetno z koristnim, resnično.
No ko smo mi končali pa je našo tradicijo nadaljeval Matevž v sklopu tistega norega popoldneva bi lahko dejali in sta se z prijateljem odpravila na dirko.Seveda smo mu zaželeli čimboljše počutje po včerajšnih trojkah.
Slika
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Prav lepa dirka in tistim ki so jo zamudil je lahko mal zal,ane Ales?Sej kolajne ni blo tko da nc bat,ceprav,....,tud ni bla tko zlo dalec.Drugo leto??? :wink:
 Kozina
Tudi meni je bilo prov fajn na vcerajsnjem teku po ulicah Kranja. Prvikrat sem tekel z novim dresom tekaskega foruma, pa so takoj vsi navduseni forumovci sprasevali kdo sem jaz, ko nimam NICK-a na hrbtu:)

Damijan
 Leonida
Dobra tekma, tudi vreme kar dobro služilo, čeprav je bilo na začetku skoraj malo mraz.
Škoda, da sta Romanu zmanjkali tisti dve sekundi do rekorda. Da sta Roman in Tone sovaščana? Kaj nista vsak z druge doline (poljanska, selška).
Čestitke za ženski rekord proge!
Uporabniški avatar
 ales
Žal mi za tekom sicer ni, ker vem da bi bil en sam matr.. Bolj se jezim nad čisto neprimerno taktiko zasedbe 42. mesta. Ma ja, saj bojo še teki. Včeraj sem tm pri Kokri ujel le še polovico tekačev v zadnjem krogu. Čestitke vsem za tko hitro trikrat pretečeni Kokrški Breg, ga bom še eno leto peš spoznaval..
Uporabniški avatar
 bigfrik
Svaka cast telim fotografom!Tle pa po moje se Dpop ne bi mel nobenih pripomb! :clap:
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja tole je bil pred dvemi leti moj prvi tekma tek, ki me je navdušil, da sem začel malo bolj resno tekati. Lepi trije krogi s "simpatičnimi" vzponi in spusti :D :D
Zdej sem pa že drugič izpustil to tekmo, je ravno v času piknikov, mesu z žara se pa težko odrečem :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA