Da tudi jaz pristavim svoj piskercek, saj sem bila povsem nakljucno vpletena tudi v medijsko javljanje s prizorisca. Na forumovskem pomladnem teku v Tivoliju sem spoznala ga. Heleno Žigon in sva se zmenili za prevoz do Sežane. Ker je ga. Helena tekla na 21, jaz pa na 8km, sva se zmenili 2uri in 20 min po koncu teka pri avtu. In ne boste verjeli, Helena je bila povsem točna, še 2 min prezgodnja:) Ko sva se v cilju pozdravili je pristopil Aleš, novinar radia Slovenia, in Heleno intervijual za nedeljsko popoldne. Intervijuati je hotel tudi zmagovalca na 21 (ki ga ne poznam), pa Kotnika - tudi bil na Tivolskem teku (zmagovalca na 8km) in Andreo (zmagovalko na 21km), ki sem jo spoznala po teku, ko jo je dajala OH kriza in sva čakali na zdravnika - prišla je dr. Nada Rotovnik Kozjek, ki pa je itak neke vrste moja vzornica in kar naenkrat se je zdelo, da je Slovenija nepopisno majhna in vsi tekači ena velika družina.
No, malo sem zašla. Hotela sem povedat, da je novinar Aleš zgledal iz pravega testa (je rekel, da bo verjetno enga direktorja ven vrgel in raje dal Heleno notri) in da je bil 4. Sežanski mali maraton v nedeljskem popoldnevu verjetno lepo predstavljen. Nisem pa seveda slišala, ker sem bila takrat še na poti domov. Tako, da je TF lahko ponosen, da imamo med sabo tudi take korenine kot je Helena! In ko bodo novinarji ugotovili, da smo eno največjih tekaških združenj, nam slava po TV ne uide

Samo prej moramo še naše vrle televizijce osvestiti, kako številčno zastopani in polni pozitivnega vzdušja so tekaški dogodki. Skoraj vsak dan se namreč iz medijev sliši, kako moramo jesti pa telovaditi, da bomo zdravi - a ni to že dolgocajtno? Naj raje predstavijo kak konkreten dogodek ali društvo (recimo TF

), kjer se stvari v živo dogajajo.
Jaz osebno sem pričakovala vsak kratko omembo na TV dobro jutro (edina info oddaja, ki jo gledam), pa nič
Lp, Urša