Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj,

danes smo vsi, ki smo lani tekli ob Vrbskem jezeru, po pošti prejeli prijazno vabilo na letošnjo prireditev. a ni lepo, da že 4. januarja veš, kaj boš počel 21. avgusta? :)

če vas mika, se lahko že zdaj prijavite :arrow:

še povezavi na lansko najavo in poročilo ...

da ne pozabim - proga je lepa in ravna, v glavnem rahlo navzdol, servis sijajen, vzdušje tudi, še kopaš se lahko, ...
Uporabniški avatar
 GTA
Videl sem da je Ero že prijavljen. A gre še kdo? Menda je lepo?
Uporabniški avatar
 milkec
Ja, kaj čmo.... Itak da gremo, upam, da bo zdravje dopuščalo en lep tek!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pomoje eden izmed najlepših tekov, vzdušje, lokacija in proga. Res gre praktično skoz malo navzdol, edini dvig je natanko 2.5 m, ko zamenjaš lokalno cesto z malo manj lokalno :)
Letos gremo, skupinsko, prijavljenih nas je iz foruma pa ze usaj 7, usaj kolikor poznam po priimkih :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
GTA napisal/-a:Videl sem da je Ero že prijavljen. A gre še kdo? Menda je lepo?

Ja letos ga pa imam tudi jaz zaznamovanega nekako virtualno že od začetka leta, ker je izredno lep, fantastičen.
Uh ko bi vsaj pri nas naredili tako organizacijo bi bilo na tekih toliko ljudi da ne bi vedeli kam z njimi.Organizacija je pa res spedenana do konca.
Jaz sem tudi potencialni kandidat za ta tek, tako da se lahko potihem name računa, recimo 96,9999% :lol: :lol: .
Mislim, da bo to ena bolj norih dirk v letošnjem letu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 milkec
Miha, a bomo postavili TF Summer Camp v kampu? Kaj praviš, da bi si mogoče kaj rezervirali prostor v kampu?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Se strinjam za tole, tist kamp zraven, kjer smo bli ze lani je pomoje odličen :) se mormo zment :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR krasna ajdija več nas bo bolje bo.Pa še en dan prej bomo tam tako da bo resnično pestro.
In pa vsak avto bi šlo kake 4-5ljudi pa bi blo superca!
Jaz se bom naslednji teden prijavil pol pa upam, da bo zdravje do takrat kolikortoliko spedenano :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
hja, lani smo bli en dan prej, letos bi sli pa upam da usaj 2 dni, da smo v petek že tam :)
 Nataša
MihaPR napisal/-a:hja, lani smo bli en dan prej, letos bi sli pa upam da usaj 2 dni, da smo v petek že tam :)

maš že kakšne podatke glede vremena? :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi jaz sem že prijavljen. Verjetno bom šel že v petek in v kampu postavil šotor. Torej družba, obeta se nam zanimiv avgustovski vikend, popestren s plavanjem, tekom pa še kaj se bomo spomnili.

Predlagam, da se organiziramo glede prevoza, kampiranja ...

MatjazV
 Ninocka
Ravno tisti vikend je malo "fraj" s kolesarskimi prireditvami. Hmmm. :D :D
Pa še Uebersetzerin bi lahko igrala. :P :wink:
 Nataša
Jest sem tudi prijavljena :P
Uporabniški avatar
 milkec
Hej Miha (ali ostali*PR) ali Obi! A se spomnita, kako se je tisti kamp imenoval? Pozna mogoče kdo njihovo spletno stran?

p.s. Jaz sem tudi prijavljen: Kaj se pa zamudimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA