področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Wave Rider
V rossi sportu(nike) v celju je pa 30% popust za vse člane rossi kluba! Od 1.7 do 7.7 2005!
Nazadnje spremenil Wave Rider, dne 03 Jul 2005, 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 OBELIKS
Manika napisal/-a:Pri meni je bilo dovolj, da sem povedala svoj nickname. Čisto preprosto :) .

Dobro, ampak ne vem, če bodo verjeli 100 kilski mrcini, da je član TF in da aktivno teče. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Obeliks probaj in javi da bomo drugi obveščeni kako si prišel skozi.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
OBELIKS napisal/-a:Dobro, ampak ne vem, če bodo verjeli 100 kilski mrcini, da je član TF in da aktivno teče. :wink:

Verjamejo tudi 100 kilski :cry: mrcini! Preizkušeno na lastni koži v petek ( TOMAS SPORT Kranj)!!!
Uporabniški avatar
 OBELIKS
Brez panike, saj ne bomo več dolgo. :wink: (100 kilske mrcine)
Uporabniški avatar
 Damijan
Še nekaj glede popusta pri Supergi: a nihče ne naroča preko www.superge.si? Namreč - zgodi se, da številke željenega modela v neki trgovini nimajo, imajo ga pa v trgovini na drugem koncu Slovenije... Da ne izvisiš, naročiš na netu. In - pri internetnem naročanju (ki je zelo fino pošlihtano) bi lahko tudi upoševali oz omogočili zgoraj omenjeni popust, a ne?

Superga, podajamo ti žogico...

Damijan
Uporabniški avatar
 kustus
lp

Obeliks imaš prav še malo pa bo morda cifra dvomestna.
:P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 OBELIKS
Torej, samo omeniš Tekaški Forum, potem te povprašajo po uporabniškem imenu in to je to.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

Zgleda da bo tko držal. Če probaš in ugotoviš nasprotno javi da bomo vedeli.
Uporabniški avatar
 OBELIKS
Heh, mogoče nisem bil dovolj jasen. Sem že bil tam, nič niso komplicirali.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No takih firm je pa zelo zelo malo , da nič ne komplicirajo. Tudi jest bom moral po copate in bom šel kar tja pa bo.
Uporabniški avatar
 Mikkhail
A kdo ve kje se da dobit kakšen popust za Polarje pa če popusti v TS še veljajo?

Hvala, M
Uporabniški avatar
 Junc
Številka na maratonu. Kje pa dobim številko za popust. Je to koda, ki jo dobiš ob prijavi in z njo uveljavljaš 30 % popust?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
lep pozdrav

glede popusta je tako, da ob uveljavitivi popusta za tekaški forum, ki znaša 20%, poveste pri blagajni svoje uporabniško ime in geslo, in to je to.

lp ts čopova 14
Uporabniški avatar
 MihaPR
svašta, vi daste pa men kreditno kartico z verifikacijsko kodo, velja?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA