Moderator: ziga

Lučko
Cowboy napisal/-a:
Lučko napisal/-a:...Lojze je priča, kako sva v klanc kot kristalno čista lauferja :lol: prehitevala razne bikerje s hudimi specialkami, pa gorce iz karbona z ogromnimi šajbami...jim ni nč pomagal :shock: pa globoka sapa se je slišala :twisted:
...

tko nekak 'mi čist kristalni kolesarji' na gorskem teku oz v teku v klanec prehitevamo prave laufarje ki nosijo ne vem kolk drage superge, hude majce,..... :twisted: :wink:

kot kolesarstvo ni samo vožnja v klanec tud tek ni samo v klanec. pa smo na istem :wink:

drugač pa franja res super prireditev. manjka pri nas takšnih stvari. :D

:rol: sej maš prou Cowboy :arrow: sm mal izzivu, sm mislu mal lufarja pa hribovca podražet :lol: na bicikl.com ziher to neb napisu :rol:
Sprava :idea: :wink:
 laufar
Ejga, Lučko, če se ne znaš s kolesam vozt bod rajš drugič doma! 8)

Sam si pa zdej zihr heroj doma, pa Tjaša te pedena, pa mau se ji smilš, pa hud dec si, k si vs potolčen pa tko naprej! :lol:
Uporabniški avatar
 LILA
SPOROČAM, DA JE TIMING OBJAVIL VMESNE ČASE IZ KLADJA
 Lučko
laufar napisal/-a:Ejga, Lučko, če se ne znaš s kolesam vozt bod rajš drugič doma! 8)

Sam si pa zdej zihr heroj doma, pa Tjaša te pedena, pa mau se ji smilš, pa hud dec si, k si vs potolčen pa tko naprej! :lol:

:twisted: smi fouša a... :--
:shock: kdo ne zna kolesa vozt, pa nebi... :oops: aja no :roll: a si že pršu iz grabna ven :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

LUČKO a si se :?: res :?: razletu na Franji. A te sam hecajo :!: :!: .

:piti:
 laufar
Razletu se je ko p....! Sam zdej ga pa Tjaša crkla kokr dojenčka, me je klicala s čim naj ga maže pa tko naprej! :wink:

Pr men je blo pa drgač, jest sm bil pa zmerjan, pa bedak star, pa takle! :cry:
Uporabniški avatar
 Filipid
Kako smo si različni..... :argue: . A kako gre že tista pesem.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
kustus napisal/-a:LP

LUČKO a si se :?: res :?: razletu na Franji. A te sam hecajo :!: :!: .

:piti:

Ja razletu se je od dobre volje,
ne vrag,
le prijatelj kolesar,
ta pravi,
mu je mejak! :P :wink:

Ma Lučko bo naslednjič prišel s tistim svojim tenkom, pa bodo oni drugi videli kako je to če se kdo z Lučkotom norca dela.Pol nau pa nobenega problema kar se tiče ruvanja.Bodo Lučkota vsi spustili naprej :wink: !
Ma Lučko ti si car, da si sploh šel na Maraton Franja.
Jaz sem letos še bolj SOFTIČ ( MATEJ PRESS ).Naslednje leto bom pa tudi jaz bolj HARDIČ ( TOMAŽ PRESS ). :lol: :wink:
Če te pa žena doma kaj pedena je pa tudi lepo.
Ja Laufar, Lučkota pedena čez dan žena, zvečer pa :oops: pa tudi on njo zmasira :lol: :wink: .
Sicer pa če ga razume, in se oba kolikor toliko dobro razumeta potem je to pa ja fajn.
Hja eni se imajo še zmeraj radi, ane Lučko :wink: !
Eni pa ko pridejo domov, jih pa žena postrani gleda, a ne Laufar :o :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tjaša
laufar napisal/-a:Razletu se je ko p....! Sam zdej ga pa Tjaša crkla kokr dojenčka, me je klicala s čim naj ga maže pa tko naprej! :wink:
Pr men je blo pa drgač, jest sm bil pa zmerjan, pa bedak star, pa takle! :cry:

No, ja, res sem mojga hardiča božala, pihala, upčkala in mazala, dokler se ni začel sam seb smilt :-(( , ampak pol......, saj veste, ženske "užgemo" :evil: tam, kjer najbolj boli! Se je potem slišal samo en mili glas "dej nehi, a ne vid'š, da sem poškodovan!" :--(

Sice pa, zakaj bi si ženske zaman usta hladile :shock: :?: ... ko bo bolečina izginila, bodo spet na vrsti vse sorte neumnosti :juhuhu: - ste pa dedci "na indigo delan"! :--
Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

LUČKO da se čim prej pocajtaš in prideš nazaj na naše treninge.

To da te pa tvoja pedena je pa ja super.

LUČKO ne se dej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA