prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 INOT
Torej kje se tocno dobimo?Naj odloci Maja,sploh ce pride s kolesom.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Kaj pa pod Starim mostom pri Kolesarju?
Rabim siguren parking za bicikl :D
Uporabniški avatar
 Pepino
OK naj bo Maji dana izbira! :lol:

No se je ze odlocila, torej ob 19:00h pri Kolesarju! Ce to velja jaz pridem tja!
Uporabniški avatar
 INOT
Ok pridem,mogoce priveslam ali priplavam! :twisted:
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Ok pridem,mogoce priveslam ali priplavam! :twisted:

zakaj pa " :twisted: "????

zmenjeno, jaz pridem 100 posto!

@_Maja_
ne dviguj domofona, telefona, GSM-a, ..... enostavno te za obiske ni doma, ker si z dobro druzbo na izziiiiiiii teku ob Dravi! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Samo sala :D
Uporabniški avatar
 INOT
Ne se zopet ustrasit vremena.Ce bo slucajno takrat dez bomo pa prestavili za ob 19.30
Sicer sem pa jaz v blizini doma tako da vprimeru ce nas dobi dez ni panike.Avto je, prtljaznik za kolo tudi.
Uporabniški avatar
 Pepino
@INOT
pa ne sedaj indijanskih plesov za klicanje dezja plesati, v upanju da bo dezevalo in bos Majo peljal v levjo kletko (domov) :roll: :twisted: :lol:

@_Maja_
ne se vstrasit samo :lol: :lol: :lol: :lol: je

z moje strani velja!
Uporabniški avatar
 INOT
Trening po treningu uspel maksimalno.Lep pocasen tempo 10 km/h je bil cisto dovolj.Koncno se nam je pridruzila tudi Maja.Naredili smo solidnih 13 km,ko se pogovarjas sploh ne opazis,da teces.(no razen morda Pepino v tisti 18% vzpon,ki pa ga je po mosko premagal :clap: )
Pepino iz dneva v dan vedno boljsi,Prekmurka (Maja) pa tako ali tako raztura,samo se je danes malo sparala.
Na koncu se odlicen sladoled njam.
Kdor ni bil si je sam kriv! :D
Uporabniški avatar
 Pepino
Evo pa sem prvi stusiran in ze sedim za book-om pa pisem porocilo v kolker bi koga zanimalo, ce pa ne pa ne rabi brati! :lol: :P

No pa smo se dobili INOT, Maja in jaz, vsi smo bili tocni kot svicarska vekerca. Dobili smos e pod starim mostom in zaceli tecti proti Malem mostu, ga preckali in nadaljevali pot mimo Koblarjevega zaliva proti elektrarni. Nato smo zavili skozi Kamnico proti konjeniskemu klubu in potem levo proti Rospoh-u in tekli vse do Mestnega parka. Nadaljevali skozi park proti mestu, skozi mesto in pri kazinu smo se odlocili da gremo na Smetanovo na sladoled, ki je po taksnem teku zelo pasal! Maja se enkrat hvala, naslednja runda je moja! Pa se zastojn je bil se zaradi tega se je bil boljsi! :lol: :lol: To je isto kot sosedove cresnje ki so bile vedno boljse kot lastne!
No moj polar je kazal 12km od Maje pa cca. 11,5km tako da smo tu nekje!

No zelim vam vsem cudovit vecer!

V MARIBORU DOGAJA!!! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Pepino
Edit:
pa sem mislil da bom prvi! :cry:

Ja INOT je imel 1km vec ker je se moral domov priteci!

@INOT & _Maja_
Brez valu tisti 18% vzpon ne bi premagal!
Sem pa jaz zmagal ne pa vzpon! :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Včeraj je bilo res super! Inot in Pepino sta bila odlična družba :D
Upam edino, da nisem preveč čvekala :oops:
Uporabniški avatar
 Pepino
Hvala Maja tudi ti sei bila super druzba! :oops: :lol:
mislim da je bila kolicina cveka lepo med vse tri razporejena! :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Še več bomo čvekali,še več pretekli in še več sladoleda pojedli :D (včeraj sem se pozabil zahvaliti :oops: )
Me je kar strah,da bosta vidva po letu dni treninga pol mene čakala na klancih :? haha
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA