prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kam bi želeli oditi na analizo po treningu v Kamniški Bistrici?

v dom v Kamn.Bistrici (kjer so po Duletovem pričevanju srnce, čeprav je vprašanje, koliko jih je v četrtek zvečer)
4
36%
v Kamnik v kavarno, kjer so po Natašinem pričevanju na voljo dobre dobrote
7
64%
Uporabniški avatar
 matejka
Heljou!!!

Danes se torej dobemo! Za Ntin zdravje, pa za zdravje še enih par, k maroderate. Tut jaz se vam bom pridružila, ker se moje vnetje želodca noče in noče pomirit.., ampak tekl pa bomo, tekl!

Edin na analizi bom bl trpela...če boste razne sladkosnede Nataše in Lučkoti in še kakšni, tortice in sladolede basal, k est ne smem! Tko da jest sem za dom u Bistrci, k moram itak b12 jest vsako jutro, k mam slabo kri...

Ta krajša proga je torej neka moja odgovornost, čeprav verjentno od vseh še najmanj časa tečem...upam, da ne bom prepočasna, ker nas v Poletu učijo, naj tečemo na izi...sklepi pa to.
Če bo komu prepočasen tempo, naj se dela, k da ni nč...da mi ne boste moralo zbijal, he he...res he he!!! vsak po svoje, sej se ne bomo zgubil, če se pa bomo pa tut nč hujšga, bo še bl pestro, k se bomo po grmovjih v temi iskal...ups!

Važn, da gremo 'veselo u Kamnik in urno naprej'. Bistrca je tok lepa, samo klopi so pa tut strupeni, tko da autan prineste, da se jih obranimo!

p.s. a ste že kej videli današnji Polet!!!! Končno slika! Tjaša je pa sploh frajerka!!!

juhu!
Uporabniški avatar
 Filipid
Ja, ja Matejka saj vemo, ni treba tolkrat pisat :wink:.
Uporabniški avatar
 Fotr
matejka napisal/-a:...samo klopi so pa tut strupeni, tko da autan prineste, da se jih obranimo!

Samo previdno, da se ne bo kakšem millostni naravovarstvenik oglasil, :evil: da klopom ne pustimo njihovega življenjskega prostora, :roll: da jim odžiramo hrano, da jih ne pustimo kri piti kakor tudi ne merjascem riti... :shock: pa da ne boste mravlje teptali, pa brenclje pobijali, :shock: pa kakšnega črva pohodili :shock: ali pa polža...ne polža ne, tega ne bomo ujeli... :oops: , pa da ne boste pljuvali po tleh kot v cukrarni, ker lahko klopi ali mravlje kakšno tuberkulozo staknejo, potem bodo pa poleg borelije in meningitisa prenašali še jetiko... :shock: če vam bodo ptiči srali na lice jim nastavite še drugo lice...je že tako na ene serjejo, za druge pa lepo pojo... :D pa da ne boste trave teptali in listja meštrali, to je življenjsko okolje gozdnih živalic...pa da ne boste lešnikov in žira nabirali, kaj bodo pa veverice pozimi jedle... :shock: pa da ne boste srnic s kruhom futrali, ker so v njem pesticidi, ki so žito škropili z njimi...varujte okolje, varujte gozdno floro in favno, če ne basta fidli! :D :D :D
 Lipe
Pa po travi tud ne. Bodo teniske ves klorofil ven potegnile, pol bo pa kisika zmankal
Uporabniški avatar
 matejka
o šit!

kaka blamaža!!!!!

vsakič, ko sem hotela poslati svoj odogovor mi je poslalo, da ni poslano in da je debug mode!!! Pa sem vztrajno poskušala....važno je vztrajati, a ne! Sej u resnic sem samo hotela, da res pogledate v Polet kako smo lepi na slikci...

Vsem se opravičujem, k ste parkrat moj prispevek bral, pa ugotovil, da je isti ...4X....poletje je, pa se blonde še bl posvetlimo....

nujno dons u Bistrco, da se ohladimo! Al pa se skopat v izvir Bistrce...

čao

juhej
Uporabniški avatar
 runner
Could not connect to smtp host : 10060 : A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

DEBUG MODE

Line : 111
File : D:\web_strani\forumi\polet\includes\smtp.php

Meni tudi :-(

LP runner
 Lučko
Po mojem se tole danes vsem dogaja :shock: .
ERO imamo probljem :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
...tle je blo tut fino. a ne?
NTA, A BO KEJ IZ TENINGOM U KAMLKUUUUUUUUU!!!!
 Nataša
kako nej jest to vem? :shock: a sem mogoče iz kamlka?

hm, mrbit bi pa res loh kej organizirala...gud ajdija :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
(Zame) en najlepših kotičkov na Sončni strani. :!: :D Torej, Nta, servis je tvoj. :wink:

Ampak, po možnosti med vikendom, prosim. :idea:
 Nataša
Mogoče vikend 8-9.10? moram preverit, kakšne tekme so takrat, da ne bodo potem vsi jamrali... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA