Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 runner
SIOL majke mi... jedacojmjk@!$#^%$#!**&$#^%!!
ves da sem preveril in da dela... glih me je LojzeP klical in pravi da so slike super.
Ahhh kaj jaz placujem ... bomo mi malo SLA je pogledali... sram jih bilo!
Clovek se pomatra.. server nastima ... placuje vsak mesec ...
Uporabniški avatar
 še1PR
Najprej: Dušan & Co.! HVALA!

Pol pa: Runner! A res dela? Še zmer sam ERROR vidm? :cry: A si preveru če si na ta prav račun položnco plaču? :wink:
Uporabniški avatar
 kajar
"Savinjski team" je predlog o izvedbi jesenskega teka brez oklevanja sprejel na zasedanju v bližnji slaščičarni :D in se aktivno lotil priprav. Seveda ni potrebno posebej poudariti, da gre levji delež "atu TFSS" :cast1:

Malo nas je skrbela udeležba, saj kljub slabemu vremenu in dežju prijave niso ravno deževale. Le kaj je bilo v zraku ???? :?:

Ampak...opala. V petek se nas je kljub temu zbralo 41 tekačev. To, da je zaradi dobre volje in smeha pokalo od pozitivne energije, sploh ni treba poudarjati.... :laola

Vesela sem, da sem spoznala veliko novih fac!

Hvala vam !!!!!!!

Kaja

p.s.: Če se boste kaj smukali v naši bližini, ste vljudno vabljeni na naš trening, sladke dobrote in :toast:

p.s.s.: Nekaj sličic http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=596&pos=0
Uporabniški avatar
 kajar
Vlajko napisal/-a: Kaja, boš šla ti malo bolj počasi, da se ne zgubim? :?: :D :wink:

Vlajko, boš šel ti malo bolj počasi, da te dohitim? :wink: :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Velja, Kaja, se bova že ujela v ritmu. :wink:

Drugače pa, objavila si eno res luštno fotoreportažo. :cast1::cast1::cast1:
Uporabniški avatar
 klatez
:clap: Odlično pripravljeno, imeli smo se res fajn!

P.S.: Ej Runči, daj ti tvoje fotografije kam drugam prestavi...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Runner, tolk sm se matral, da sem preletel tvoje remekdjelo. :roll: :hack:

Ugotovil pa nisem drugega kot to, da si ves čas obupno poskušal, kako bi sebe promoviral za spletno stran www.askwomen.com . :wink:
Uporabniški avatar
 runner
P.S.: Ej Runči, daj ti tvoje fotografije kam drugam prestavi...

Nevrrrrrrrrrrrr!

>:-(
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz, kakor ponavadi,pišem poročilo malo z zamudo.
No, na kratko; imeli smo se zelo lepo in hvala našim savinjskim prijateljem. Vse je bilo super. Še posebej všeč mi je bil tek ob reki, pogled na labode in štrudel, pa seveda družba in srečelov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA