Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Prideš na Maratonsko Analizo v Via Bono?

Jasno! Dajte mi piva in pujska (al pa bučko) na ražnju!
16
53%
Ne pridem. Mama me ne pusti.
10
33%
Mah kva pa vem. Tale TF je itak sama ena nategancija. Gdo bo pa meu spet profit od mene.
4
13%
Uporabniški avatar
 Dule
runner napisal/-a:... mogoce se punce nahecamo (Silva in Vita)

Tako je prav, vsak TF-jevc mora na maraton pripeljati vsaj še kakšnega navijača ali še lepše navijačico da bo gužva in tekaški praznik še večji hepening :P

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 nada
Še 3x LITIJA, kdaj se še ne ve, vsekakor ne ob 13, ker ne vem ali bom že v cilju :oops: pa še ene par maratoncev mislim pričakati na cilju :lol:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo!

Tudi jaz se vam bom pridružila.
Glede številčenja sem pa rahlo zmedena, zato prepuščam dodelitev zaporedne številke bolj kompetentnim... :roll:

Pegaz, lepo da si prevzel organizacijo!
Ko je Barb dvignila roke, sem se kar ustrašila :wink: , da ne bo nič z analizo. Če ne bi bila na Dunaju, bi že zganjala paniko tle gor in zbirala pogum, da se mogoče sama javim...
Skratka, Pegaz :cast:

Pozdravček,
Snežinka
Uporabniški avatar
 5rca
*Darja* napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

NEVERJETNI:
1. 5rca (dejte no, punce, od cilja do vie bone je sam 2,5km s kolesom!)
2. AL1
3. AndrejaT

No, tko. Nekaj nas je že. Navaaali narode, deli se kulturaaaa! Još malo pa nestalooo!
;)

Lep let, Pegaz :)

Tele šiškarce se pa pustijo prosit. Se javim za prevoz, ker imam v avtu še prostor, na avtu pa nosilce za kolesa :lol: Kakšen izgovor si boste pa zdaj izmislile?

Darja ... za nas potrebuješ avtobus! :wink:

nas naštejem: Taša, Joži, AL1, Mojca, AndrejaT, Tanja, Marina, jest ... BojanU, Mirč
Uporabniški avatar
 tmp
Tudi jaz pridem, mogoče pride še Maja. Ampak sigurno ne ob 13.00.
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:. .. za nas potrebuješ avtobus! :wink:

nas naštejem: Taša, Joži, AL1, Mojca, AndrejaT, Tanja, Marina, jest ... BojanU, Mirč ...

Sama sebi si dala idejo, le še upoštevaj jo :arrow: avtobus MPP štev 1.. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a:
5rca napisal/-a:. .. za nas potrebuješ avtobus! :wink:

nas naštejem: Taša, Joži, AL1, Mojca, AndrejaT, Tanja, Marina, jest ... BojanU, Mirč ...

Sama sebi si dala idejo, le še upoštevaj jo :arrow: avtobus MPP štev 1.. :idea: :wink:

pa nas bodo spustili na enko s kolesi?? sej ti še s sladoledom ne dovoljo it gor :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:... pa nas bodo spustili na enko s kolesi?? ...

Ne, ne bodo .... :!: :nono: S kolesi pejte najprej domov, pol pa v Šiški na enko ..... :idea:

PS: Sedaj sem ti pa že tolikokrat "zbadljivo" repliciral, da sem ti resnično že dolžan za eno rundo. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

ste kar pridni, vas moram pohvalit. Ne samo tekli, tud na analizo boste prišli. (Šiškarice in Šiškarji, prosim, da se spomnite zabavnih trnutkov s piknikov in naj to prevaga nad vašo "utrujenostjo" po teku) (velja seveda tudi za vse ostale, ki še oklevate!)

Hmmm... da vidim, kdo še manjka (kje je že mala črna knjižica...):
Ben, bigfrik, binch, davor123, dpop, dragons, Fotr (nč zato, če mal kihcaš!), GaGa+mihaperme, GegorB, H2O, Ivan (vsaj na analizo pridi!), Kustus+Nadj@, LojzeP, Lučko, Tjaša, Manika, Matjaž, MojcaB, Mojcej77, Nikec, Ninočka, Obi, Matej, Moki+katka', Primus, Simi, Tini, TomazNY, Vidkul, Zarja.... in vsi ostali, ki vas pogrešamo na spisku.

No, bo kaj?
Al bo treba opravičila od zdravnika...?

Lep let, vaš omiljeni Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Tjaša
pegaz napisal/-a:Al bo treba opravičila od zdravnika...?

Dragi Pegaz, očitno bo po predlogu novega ministra potreben kar mrliški list :shock: :oops: :roll:

Saj ni tako hudo. Nekateri se za analizo pač nismo prijavili, ker ne vemo, kako bi to zadevo logistično izpeljali.

Ja, ja, Vlajko, saj obvladamo vse "trole" tja na Vič, sam prepočasi vozijo, da bi jaz zvozila vse obveznosti z mojim gospodinjam, pa še z Lučkotom.

Če vas forumovce kaj poznam, vem, da analiza po LM kar dolgo traja in tudi Via Bona bo imela še kaj na zalogi, če se nenajavljeno pojavimo, a ne? :--
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No danes sem šel po drese TF in me je pegaz kar fejst okregal zakaj še nisem prijavljen na analizo.
Od tam direkt domov in se prijavi..

Evo moje prijave za analizo sem pa se mi zdi 32.

Pegaz a je uredu....................................
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
pegaz napisal/-a:Hmmm... da vidim, kdo še manjka (kje je že mala črna knjižica...):

In v tej knjižici (še) ni 2much-ev???? Halo!!!:evil: :evil: :wink:
Hecam se!!! Na analizo pridemo, vendar bomo verjetno kmalu odšli (15 -16h), ker smo popoldne povabljeni na rojstnodnevno praznovanje!!! :?

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 kacj
Tudi jaz se ne vem, kako bom izpeljal, zato se javljam med "mogocne".
Upam, da bo slo :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
pegaz napisal/-a:Hmmm... da vidim, kdo še manjka

:--( :-(( :--(

pegaz napisal/-a: Lep let,....

:P :wink:

Bom bdela NAD vami :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz pridem, jasno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA